onsdag 31. desember 2008

Nyttårsaften /New Years Eve

GODT NYTTÅR TIL ALLE MINE BLOGGVENNER!

HAPPY NEW YEAR TO ALL MY BLOG FRIENDS!

Den siste dagen i 2008 kom med mye hyggelig post! Jeg fikk en nydelig innpakket julegave fra Chiara i Italia - en av hennes flotte muffins.  Jeg syns den er veldig koselig og pen! Den har fått plass i en hylle sammen med min mors gamle lekesymaskin.

The last day of 2008 came with much nice mail! I got a very nice wrapped Christmas gift from Chiara in Italy - a beautiful muffin! I think it is very nice and beautiful! It has got it's place in a shelf with my mother's old toy sewingmachine.

I posten idag var det også nytt nummer av Familien, og et Quiltemagasin. Så nå kan jeg kose meg på nyttårsaften med nye inspirerende blader og  en muffins! :)

In the mail today I also got the magazine Familien and a new Quilting magazine. So now I can enjoy the New years eve with new inspiring magazines and a muffin! :)

4 kommentarer:

 1. it's been a pleasure, my dear! I like the place you put it!
  hugs and happy new year!

  SvarSlett
 2. Ja de julekrybba di er bare helt nydelig. Spørs om jeg ikke må ønske meg figurer til den til neste jul.
  Så flott muffins du fikk i gave da. Heldig du.
  Vil få ønske deg alt godt for året 2009 :)

  SvarSlett
 3. Koselig med nyttårsbesøk på bloggen din. Den muffinsen var morsom. Jeg tenkte straks på kake..., men hvem er så sprø at de sender en kake fra Italia. Jeg er igang med å sy og strikke nye og morsomme produkter. Er nesten ferdig med luen som sto i det forrige nr. av Familien. Det var lurt med varetelling. Jeg aner ikke hvor mye jeg har laget, men mye er det... Godt nyttår!

  SvarSlett
 4. Håper du får et riktig godt håndarbeidsår i 2009. Nytt år og nye muligheter:) Mange fine bilder du har fått lagt inn:) Ha en riktig fin søndag:)

  SvarSlett