fredag 6. november 2009

Sydd og gitt bort / Sewn and given away/ Stitcher's Angel swap


Dette er ting jeg har laget som skulle sendes og gis bort. Derfor har jeg ventet med å vise bilder av det til mottager har fått det. Det første er  det jeg laget og sendte til min Stitcher's Angel partner. Hun heter Mary, bor i USA og har en fin blogg Hooked on Needles. Som meg er også hun glad i vesker, så da fikk jeg mulighet til nok engang å sy AnnAKas "Byveska". Det er et av favorittmønstrene mine :) Tema for årets Stitcher's Angel var roser. Derfor valgte jeg et stoff med roser på, og som midtmotiv på veska broderte jeg dette motivet fra Abyquilt  . Jeg broderte også et bokmerke med motivet Roses are Blooming, fra Tozz's Corner. Og laget en liten nålepute. Mary er også glad i å strikke og hekle så jeg sendte også  med et nøste alpakka garn fra Du Store Alpakka.  Se også på gavene jeg fikk fra Maria i Danmark i innlegg litt lenger ned på siden.
These are crafts I  made to send and give away. So I have waited to show pictures of them till the were recieved. The first  is what I made and sent to my Stitcher's Angel partner. Her name is Mary, she lives in US and has the nice blog Hooked on Needles. Like me she also likes bags, so I got a new opportunity to once more sew AnnAKa's bag "Byveska" = "Town bag". It is one of my favorite patterns :)  The theme of the swap was Roses. So I used a fabric with roses on, and for the center of the bag I stitched this from Abyquilt. I also stitched a book mark , Roses are blooming, from Tozz's Corner. And I made a little pin cushion. Mary loves to knit an crochet too so I also sent her some alpaca yarn from Du Store Alpakka.
Also take alook at the gifts I got from Maria in Denmark in an earlier post .

 BURSDAGSGAVER / BIRTHDAY GIFTSDet andre jeg har laget var bursdagsgaver til min amerikanske venninne. Her er en Mug Hug! Koppeklem skulle vel det bli på norsk. Jeg vet ikke hvor praktisk den er å bruke, men jeg syntes den var så søt. En Mug Hug knytter man rundt koppen. Jeg fant mønsteret hos Jenny of ELEFANTZ. Og den lille brikken til å sette koppen på er designet av Paula Storm . Disse mønstrene er gratis, så ta en titt.
These crafts I made as  birthdaygifts to my American friend . Here is a Mug Hug! I don't know how smart it is too use, but I thought it was so cute. A Mug Hug you tie around the mug. I found the pattern here at Jenny of ELEFANTZ.  And the little coaster is designed by Paula Storm. These designs are free, so go and have a look.Gresskar glassbrikkene har jeg kjøpt mønster til hos Patchwork Pottery.  Hun har også mye fint, så besøk henne også!

The pumpkin coasters I bought pattern to from Patchwork Pottery. She  also  has many nice designs, so visit her too!

9 kommentarer:

 1. Du er så flink med stitching:-) Flotte ting du har laget - jeg har aldri prøvd dette. Men ser rundt omkring at det er populært. Og så artig at du bytter og sender til andre!
  Ha ei nydelig helg!

  SvarSlett
 2. Så mye fint du har laget!
  Takk for at du ville være med på mitt blogglotteri!
  Klem fra Nord-Norge!

  SvarSlett
 3. Vilken fin väska du sytt. Precis i min stil. Du är så duktig med allt du gör.
  Önskar dej en skön och trevlig helg.
  Kramar till dej. Birgitta

  SvarSlett
 4. Så mye flott du har laget .Vesken var nydelig .

  SvarSlett
 5. Super veske du har laget, denne falt nok helt sikkert i smak!

  SvarSlett
 6. Fine ting du har laget. Spesielt godt likte jeg vesken...
  Koselig med salmen du har øverst på siden!

  SvarSlett
 7. Så flotte ting du lager. Ble nok godt mottatt vil jeg tro. Nydelig det til å ha rundt koppen og den lille brikken. Så søtt, fin veske og, ja jeg likte alt!
  Mye fint garn på ABC - innlegget ditt.
  Hilsen Margit Johanne. :)

  SvarSlett
 8. Du lager så mye fint! Fantastiske gaver du har laget :)

  SvarSlett