fredag 6. november 2009

G for Garn


For de som har fulgt med på bloggen min er det vel ikke en overraskelse at mitt valg på G bare måtte bli GARN! Garn Gir Glede. Det er godt å holde i, en kan beundre fargen, en kan drømme om det en kan strikke av det. Noen ganger finner en garn som ser så spennende ut at en bare må kjøpe det selv om en ikke egentlig vet hva en kan bruke det til. Andre ganger finner en garn på tilbud og bare må kjøpe og fylle opp lageret, det kan jo brukes til så mye. Likevel opplever en stadig at når en bestemmer seg for noe en skal strikke har en selvfølgelig ikke akkurat det rette garnet. Men det er jo ikke noe problem, da kan en jo gå og kjøpe enda mer garn!! Å gå i en velfylt garnbutikk er en nytelse og en fristelse :-)
To those who know my blog it may be no surprise that my  choise for G is the Norwegian word for yarn - GARN. Yarn gives joy. It is good to touch, you can enjoy the color, you can dream about what you can knit. Sometimes you find yarn that is so exciting that you just have to buy it even if you don't know what to make from it. Other times you find yarn with a discount so you have to buy and fill up your stock, it can be used to so much. But of course, when you have found something you want to knit you never have the right yarn. But that is no problem, then you can go and buy more yarn!! To go in a yarn shop is a pleasure and a temptation :-)
Noen garn er ekstra fine og ligger og godgjør seg og venter på akkurat den rette oppskriften, de kan ikke brukes til hva som helst.

Some yarns are  special and have to be lying  there waiting for that right pattern, they can't be used for anything.

Andre G løsninger finner du her 

19 kommentarer:

 1. Garn er et godt valg. Jeg har også fått mer og mer interesse for garn. Det har vært ti år uten at jeg nesten har drevet med noe håndarbeid, men nå er jeg igang igjen. Og da er det sånn at jeg handler litt garn, har blitt litt spontant utfra farge og om det har vært på tilbud. Har lovet meg selv at jeg må begynne å planlegge mine innkjøp litt mer. Ønsker deg en riktig god fredag. :-)

  SvarSlett
 2. Ååå selvgsagt, G for garn!! Rart hvor fokusert en blir på sin egen utgave av bokstaven, og for så fine aha opplevelser rundt. Og garn er godt å ha, tenk at en drømmer om å lage.

  SvarSlett
 3. Hei.Jeg å liker så gått garn.Det er så mye fine farger på garn att det er så vanskelig å velge av og til.Mye fint garn du har.Ha en riktig fin helg.Klem fra Bodil

  SvarSlett
 4. Ja, garn giver glæde - det var et fint valg til G i denne uge :-)

  Rigtig god weekend!

  SvarSlett
 5. Garn passet vel fin til deg og din blogg. Koselig med håndarbeide.God helg.

  SvarSlett
 6. Før kunne jeg ikke leve uten garn. Jeg kjøpte og strikket, men kjøte nok mer enn jeg klarte å strikke opp etter hvert.
  Plutselig fikk jeg nok. Kan nesten si jeg forstrikket meg og har ikke klart å ta i strikkepinner på ca 2 år.
  Men det er mye garn som ligger og venter på meg når jeg er klar!
  Garn er flott valg for G:)

  SvarSlett
 7. Blir riktigt sugen på att handarbeta när jag ser ditt inlägg!

  SvarSlett
 8. Før jeg fik computer, strikkede jeg meget, og da købte jeg sommetider garn i vildskab. Men jeg har ikke ret meget tilbage nu, så det bliver da brugt, efterhånden.

  SvarSlett
 9. *klaske pannen* Hvorfor tenkte ikke jeg på Garn på G? Vrei hodet mangen ganger gitt.... Herlig!

  SvarSlett
 10. jeg var sikker på at mange hadde valgt garn for det er jo så mange strikkegale her. sukk det er garn butikk i 1 etg der fysion ligger, de går jo aldri tom og det gjør jo ikke jeg heller , men lommeboka derimot den lever farlig .
  God helg med garn F.

  SvarSlett
 11. Det var et flott valg!Og garn får man aldri for mye av - ikke stoff heller for den del!God helg.

  SvarSlett
 12. Kjempeflott G. Det er kanskje med garn som med klær - fulle skap, og ingen ting å ha på seg...God helg til deg også!

  SvarSlett
 13. Garn er jo eit godt valg på g:0)
  Skulle ønske eg hadde samme forholdet til garn, men på ein eller annan mystisk måte så vert det ikkje fint når eg skal prøve forme det om til noko ved hjelp av strikkepinnane...

  SvarSlett
 14. Garn er en kjempegod løsning på ukens bokstav. Garnglede! Disse fargerike trådene som blir til alt mulig nyttig. Og som skaper relasjoner mellom mennesker med samme interesse.
  Ha en deilig helg.

  SvarSlett
 15. Det er mye fint å lage av flott garn :) Skulle ønske jeg hadde tålmodighet til å lage fine ting av garn, men jeg blir som regel ikke ferdig med det jeg begynner på...

  SvarSlett
 16. Skulle ønske jeg hadde samme forhold til garn som deg. Ser så koselig ut å sitte å strikke å lage de flotteste kreasjoner. :D

  SvarSlett
 17. Så fin løsning på G'en! Jeg begynte å strikke igjen i ifjor etter en pause på 10 år.. minst!! Nå er jeg igang igjen..

  Ønsker deg en flott uke!

  SvarSlett
 18. Åh vad jag blir sugen på att vara kreativ med händerna! Men jag är verkligen helt oduglig på allt vad pyssel heter! Kan inte ens tita en streckgubbe! Men du är verkligen både kreativ och duktig!

  Marie

  SvarSlett
 19. Yarn and Garn - same origin.

  Ved siden av at det var ett av mine sekundærvalg denne uken:
  Garn betyr jo også "fiske" - Garn. Det siste er jo ikke så greit å strikke med, men et fiske-garn - kan det strikkes? På sitt vis, men maskene er større en på klesplagg.

  Excellent G-solution

  Beklager sen kommentar. Har levert yngste kattungen til nytt hjem,
  ellers ligget under dyna. Håper å bli bra fortest mulig.

  SvarSlett

Thank you all for commenting! If you are an anonymous commenter please sign with your name. Takk for alle kommentarer! Hvis du er anonym kommentator så vil jeg gjerne at du skriver navnet ditt.