lørdag 9. januar 2021

INSPIRASJON OG NYE MULIGHETER FOR DET NYE ÅRET / INSPIRATION FOR THE NEW YEAR

 


Det føles godt å være i gang med det nye året. Jeg vil ikke si at jeg har nyttårsforsetter, men jeg føler at et nytt år byr på nye muligheter.  På strikkefronten har jeg planer om å variere mer i hva jeg strikker. To år på rad har jeg sagt at jeg ikke skal strikke så mye sokker, uten at det har hjulpet 😁. Og jeg er glad i å strikke sokker så det blir nok en del i år også. I fjor var jeg med på flere forskjellige samstrikker. Jeg kan la meg inspirere av samstrikker i år også, og hvis det dukker opp en samstrikk som passer inn med planer/ønsker jeg har kan det hende jeg blir med. Det er mye inspirasjon å få når en ser på strikkepodcaster på Youtube. I går så jeg på Nina i podcasten Den glade tråd, og hun viste fram noen korstingsbroderier. Da fikk jeg veldig  lyst til å brodere litt igjen. Jeg har et mønstersett som jeg kjøpte i 2013 med stitchery broderier som skal sys sammen med stoff til et veggbilde. Og jeg har mange hefter med morsomme korstingbroderier fra Jeremiah Junction som jeg fikk fra en amerikansk brevvenn i 2001. Det er ikke mangel på inspirasjon!! Må vel heller være mangel på tid, men nå har jeg jo et helt år foran meg 😄

It feels good to start a new year. I will not say that I have New Year's resolutions, but I feel that a new year offers new opportunities. On the knitting front, I plan to vary more in what I knit. Two years in a row I have said that I will not knit so many socks, but I did anyway 😁. And I love knitting socks so there will be some this year too. Last year I participated in several different KALs.  I may be inspired by KALs this year as well, and if something appears that fits in with the plans / wishes I have, I may join. There is a lot of inspiration by watching knitting podcasts on Youtube. Yesterday I watched Nina in the podcast Den glade tråd, and she showed some cross stitch embroideries. Then I really wanted to embroider  again. I have a pattern  that I bought in 2013 with stitchery embroidery that will be sewn together with fabric for a wallhanging. And I have a lot of booklets with fun cross stitch embroideries from Jeremiah Junction that I got from an American pen pal in 2001. There is no lack of inspiration!!  I think  there must be more a  lack of time, but now I have a whole year ahead of me 😄


Men før jeg begynner på noe nytt må jeg bli ferdig med Fanakofta mi. Det går framover, jeg er nesten ferdig med stjerneborden og etter den blir det fellinger og færre masker. Jeg er veldig godt fornøyd med fargene og gleder meg til å kunne bruke den. But before I start anything new, I have to finish my Fanakofte. It goes forward, I'm almost done with the star pattern, and after that there will be decreases  and fewer stitches to knit. I am very happy with the colors and look forward to using it.

7 kommentarer:

  1. Your Fanakofta is looking magnificant! I can imagine you will wear it a lot.

    SvarSlett
  2. Den Fana-kofta er det nok flere som har lyst på! Gleder meg til å se den i bruk!

    God lørdagskveld fra Ingunn

    SvarSlett
  3. How lovely that you are full of inspiration and enthusiasm for the knitting you plan to do in the coming year. No danger of you feeling bored.

    SvarSlett
  4. Your fanakofte is gorgeous - I hope it gives you much pleasure when wearing it :)

    SvarSlett
  5. Flinke Marit💐. Fine farger på Fanakofta👍

    SvarSlett
  6. Og det er så flott når et prosjekt er ferdig ... jeg gleder meg til å se den nye Fanakofte ... ha det gøy med strikke.
    Men broderiet prosjekter ditt blir også være spennende. For meg er skogen i fokus for øyeblikket ... snøen er nå nok til å gå på ski, noe som gjør meg veldig glad.
    Best hilsen fra Viola

    SvarSlett
  7. I have just sold my Jeremiah Junction Cross stitch book on eBay. I love the shades in your cardigan- so lovely and warm against the snow

    SvarSlett

Thank you all for commenting! If you are an anonymous commenter please sign with your name. Takk for alle kommentarer! Hvis du er anonym kommentator så vil jeg gjerne at du skriver navnet ditt.