lørdag 9. mars 2019

Inspirasjon fra mange år tilbake/ Inspiration from many years ago.

Etter en vårlig februar måned har mars vist seg fra en mer vinterlig side igjen. Men det får vi ta med et smil:) After a springy February month, March has showed a more wintery side again. But we will take it with a smile :)

En av mine nieser sendte meg et bilde på Facebook en dag av denne toalettmappa jeg hadde sydd. Jeg tror det må nærme seg 30 år siden hun fikk den av meg til jul. Hun fortalte at den var fremdeles med på tur! One of my nieces sent me a picture on Facebook one day of this toiletry bag I had sewn. I think it must be nearly 30 years since she got it from me for Christmas. She told me it was still in use!

Det ga meg inspirasjon til å prøve å sy noe lignende igjen. Jeg hadde til og med mer igjen av det røde stoffet den var sydd av. Og her er resultatet. Den kan forbedres noe, men kanskje det blir flere til NMS misjons/julemesse til høsten. It gave me inspiration to try to sew something like it again. I even had more of the red fabric it was sewn from. And here is the result. It can be improved , but maybe there will be some to NMS Mission/Christmas Fair in the fall.


Og selv om jeg er glad for å se at snøen smelter etterhvert ute, er ikke snømannen like lykkelig. Han ser ut til å være litt bekymret for fremtiden! And although I'm happy to see the snow is melting , the snowman isn't as happy. He seems to be a little worried about the future!

2 kommentarer:

 1. Så fin du har gjort. Kommer snart till baka och kikar. Ha en fin dag. Kram från Nina

  SvarSlett
 2. Snømannen buer ... med indre styrke ... våren. Han vet at han kommer igjen :-)))
  Jeg har stor glede å se din stolt snømannen. Takk. Så fint at du kose deg med snøen. Jeg liker.
  Vi har hatt i går regnvær og vinden blåser, ingeting for utsiden. Så jeg tok strikkepinne og symaskinen er i starten. Moro med sy.
  Nydelig litt pose som du har sydd. Vakre dekorasjoner med vindu, gardin og blomster. Det er hyggelig å se på et gammelt tema. Kos deg.
  God søndag. Klem fra Viola

  SvarSlett