fredag 8. januar 2010

Bokstaven P - Primula / The letter P - Primrose


Ute er det skikkelig kaldt  -20 grader på morgenen idag. Da er det fint med disse koselige vårtegnene som dukker opp i butikken nå, PRIMULAENE. De minner om at tross kulde og snø går vi mot lysere og varmere dager.
It is very cold out now -20 C or -4 F. Then it is very nice with these nice signs of spring that we find in the shops now, the PRIMROSES. They remind us about that in spite of coldness and snow we go to lighter and warmer days.Tror du ikke vår fotokjære katt prøvde seg på å komme med på primulabildet mitt også. Hadde først ikke tenkt å bruke det bildet, men så kom jeg på at PUS hører jo også med på P! Så ok, her er Primula med Puseføtter i bakgrunnen :)


Can you believe that our photo crazy cat tried to  be on my primrose photo too! I was not going use that photo, but then I remembered that PUSSY is also P! So, okay, here is Primrose with Pussy feet in the background.    


Besøk ABC i ord og bilder for flere innlegg på P!

16 kommentarer:

 1. Ja, alle vårtegn mottas med takk! Deilig å se en primula!

  SvarSlett
 2. Primula lyser opp inne nå i vårmånedene. Masse lekre farger å boltre seg med. Og når de er ferdigblomstret, lever de videre i ahgen.
  Ha en flott helg!

  SvarSlett
 3. Dessa blommor är fina och lyser verkligen upp tillvaron nu när julen är över...
  Trevlig helg!

  SvarSlett
 4. Så nydelig. Vårens budbringer dette, syns jeg. Flott bidrag for P!
  Lenge siden jeg var inne her, har vært så mye.
  Ønsker deg alt godt for det nye året!
  Hilsen Margit.

  SvarSlett
 5. När primulan kommer - då är det vår!! Så varmt det blev av att påminnas dessa solstrålar, dom färgspridarna gör mig lycklig :)

  SvarSlett
 6. De er bare så pene og har så mange fine farger. Men jeg for min del er ikke noe flink til å få dem til å stå lenge. Men kanskje jeg skal prøve igjen. Ønsker deg en riktig god uke. Turid

  SvarSlett
 7. Jeg så de var kommet og de er nydelige! Små soler!!

  SvarSlett
 8. Deilige vårtegn dette her!

  SvarSlett
 9. Å ja det er deilig med små fargerike soler på bordet. Skal ut og kjøpe meg et par i morra, tenker jeg.

  SvarSlett
 10. Det er flotte farger i Primula, men de dør her altså..:-)
  Ha en fin helg!

  SvarSlett
 11. Hei.Koselig vårtegn med Primula.Gått nå går vi mot lysere tider.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil...

  SvarSlett
 12. herlig jeg gleder meg til 20 dags knut har vært her , da kommer mannen hjem med "vårens " første primular . Vakre var de. en ble nesten litt vår yr i kulda ;O)F:

  SvarSlett
 13. Hei tante! Koselig med hilsen fra deg på bloggen min! Nei - vi ser ikke forskjell på pusene..bare at de oppfører seg litt forskjellig! Og det er jo litt artig : ) Her går livet sin vante gang, Selma har ski/akedag i bhg, Matilde sover ute nå som det endelig er temp til det og jeg har tatt meg litt pause ved pc`n. Det er barnebursdag her i ettermiddag og Selma har gledet seg en hel uke. Håper dere har det bra! Klemmer fra Elisabeth

  SvarSlett
 14. Hej Marit!
  Mycket vackert hittar jag här på din blogg ! Kommer igen!
  Vill vara med och vinna vantarna, så jag länkar också...två lotter ;0)

  Ha en bra dag!

  SvarSlett
 15. Her hos meg går det mest i grønne planter og orkideer, men det der er virkelig koselige fargeklatter som lyser opp :)

  SvarSlett

Thank you all for commenting! If you are an anonymous commenter please sign with your name. Takk for alle kommentarer! Hvis du er anonym kommentator så vil jeg gjerne at du skriver navnet ditt.