søndag 5. september 2010

Dukkeklær / Doll clothes


Jeg har vært opptatt med å fullføre dukkegarderoben til dukken som skal være en av gevinstene i utlodningen som misjonsforeningen jeg er med  i skal ha nå i høst. Vi begynte loddsalget i en butikk nå på torsdag, så da måtte jo alt være klart. En dukke må ha  et skikkelig strikkeantrekk til vinteren. Her er genser, bukse, lue og sokker. I siste liten strikket jeg også et par votter, men da hadde jeg allerede tatt bildet.
I have been busy completing the doll wardrobe for the doll to be one of the prizes  in the lottery the missiongroup I'm in will  have this autumn. We started ticket sales in stores  on Thursday, so everything had to be clear. A doll must have a proper knitting outfit for the winter. Here is the sweater, pants, hat and socks. In the last minute I also knitted a pair of mittens, but then I had already taken the picture.

Og her er det jeg har sydd. And here is what I have sewn.

En utedress, jakke og bukse sydd i fleece. An outfit with jacket and pants made of fleece.


 En sommerkjole med hatt. A summer dress with hat.


Bukse med skjorte. Pants with shirt.


Her er et samlebilde av hele garderoben. Alt er ikke laget nå, men i løpet av hele sommeren.
Here is a collection of all the clothes. I have not made all now, but during the whole summer.

PLOMMER /PLUMS
For dere som leste innlegget mitt om plommetreet som blåste ned, her er en oppdatering. Den siste delen av treet står ennå og plommene ble modne. Selv om plommehøsten ble redusert fikk jeg da fire glass med deilig syltetøy :) (Pluss en skål som ble veldig fort tom)
For those of you who read my post about the plum tree that was blown down, here's an update. The last part of the tree is still standing and the plums were ripe. Although the plum crop was reduced  I got  four glasses of delicious jam:) (Plus a bowl which got very fast empty)

14 kommentarer:

 1. Så mange flotte dukkeklær du har laget ;o)) Og plommesyltetøy bringer barndomsminner tilbake...nam nam, bestemor lagde alltid det ;o))

  SvarSlett
 2. So mange fine dokkekle du har laga. Heldig dei som vinn denne her.

  SvarSlett
 3. Så flotte dukkeklær.
  Det blir sikkert en populær gevinst.

  SvarSlett
 4. Så utrolig mange flotte dukkeklær, Har alltid latt meg imponere over folk som orker å lage så mye dukkeklær å gi bort til utloddning.
  Greit å gi bort til noen en kjenner, men dette vet en jo ikke hvor havner, Flott gjort.
  Så fint at det ble litt plommesylt.
  Ønsker deg ei herlig uke :)

  SvarSlett
 5. Du godeste, du er produktiv :o)
  Kjempeflotte dukkeklær!!
  Og plommesyltetøy - så mye som du rekker over Marit :)
  Nyt søndagskvelden!
  Klem, Anne:)

  SvarSlett
 6. Det var jammen en flott garderobe den dukken hadde fått!

  SvarSlett
 7. Kan ikke jeg få kjøpe noen lodd du:)
  Fikk så lyst til å leke med dukke igjen. Tenk å vinne denne og kunne få lov å kle på og av, pynte dukken til alle de forskjellige anledninger som finnes. Det blir nok en heldig liten dukkemamma der ute når dette trekkes.

  SvarSlett
 8. Du er en racer å strikke og sy dukkeklær:-) Tør ikke vise bloggen din til Ingrid, hun har nemlig lyst på klær til Baby-born.
  Ha en super deg:-)

  SvarSlett
 9. Du har virkelig stått på for at dukka skulle få nye klær! Håper den blir vunnet av en liten jente som liker å kle av og på, for her kan det sannelig varieres! Kjempefint!
  -Margit-

  SvarSlett
 10. Litt av en garderobe du har laget. Lykkelig den som stikker av med gevinsten hvis det ikke blir som i Teddybjørnsangen da.
  Ha ei fin uke!

  SvarSlett
 11. Så utrolig mye fint du lager,de dukkeklærne var nydelige. Jeg elsker selv å lage dukkeklær,har laget en hel haug til mitt barnebarn på 9 år. Ha en skjønn dag. La meg til som følger jeg.
  :)) Mette.

  SvarSlett
 12. Så mange utrolig flotte dukkeklær du har laget!

  Ha en fin helg! :)

  SvarSlett
 13. Utrolig flotte dukkeklær du har laget!

  SvarSlett
 14. For en fin garderobe den dukken har fått. Håper dette havner hos en liten dukkemamma som setter pris på det.

  SvarSlett