lørdag 30. mai 2009

Pinse og litt strikketøy / Whitsun and some knitting


Det er et nydelig sommervær  så det ser ut til å bli en flott pinsehelg. Pinseliljene blomstrer så fint og ønsker alle en riktig god pinse!

We have got beautiful summer weather and it looks like it will be a great Whitsun holiday. In Norway the white narcissuses is called Pinseliljer = Whitsun lillies, probably because they bloom at this time. So the "Whitsun lillies" are blooming and wishing everyone a great Whitsun!

Litt strikking har det også blitt i det siste. Jeg er med på en luealong på Hobbyboden som heter "You can  leave your hat on". Jeg rakk akkurat å bli ferdig med mai lua på slutten av måneden. Den heter Hermine og er strikket i Safirgarn på pinner 3,5 i vrangbord og 4  på mønsteret. Etter tips fra andre som strikket den laget jeg vrangborden litt kortere enn oppgitt i oppskriften.

I have done some more knitting. I am joining a hat knitalong at Hobbyboden, it is called "You can leave your hat on". I just got finished the May hat at the end of the month. It is called Hermine and is knitted in Safir on needles 3.5 and 4. 

Jeg har også begynt å strikke dukkeklær. Denne dukken vil bli gevinst på loddsalget til høsten til misjonsforeningen jeg er med i .  

I have also started to knit doll clothes. It is for a doll that will be a raffle prize at the bazaar the women's mission group I am a member of , will keep at fall. 

Minner også om at veskeutlodningen min fremdeles er åpen. Se innlegget under.

And the Bag giveaway is still open, look at the post below.

11 kommentarer:

 1. Jag vill önska dej en skön pingsthelg med sol och värme.
  Kram Birgitta

  SvarSlett
 2. Så flott lua ble! Har også strikket en sånn en, og likte den godt.
  Ha ei nydelig pinse-helg! Selv skal jeg på jobb i natt :-S

  SvarSlett
 3. Så flink du er!!
  En fortsatt god pinse ønskes deg!

  SvarSlett
 4. Så fint du stickar. Hoppas ni har haft lika fint väder i Norge, här är det sommarvärme. Kul att du är med och tävlar.
  Kram till dig
  AnnaMaria

  SvarSlett
 5. Dukke med garderobe er i grunnen en av de beste lotterigevinstene jeg vet om. Drømte alltid om å vinne det da jeg var lita, og ville fortsatt blitt glad for å vinne det!
  Nydelige pinseliljer og lekker lue også.
  Fortsatt god pinse!
  Pludrehanneklem

  SvarSlett
 6. great dress! i think this doll is happy with it! the narcissu pic is wonderful, hugs!

  SvarSlett
 7. wow I so love that cute hat!! and the dolls clothes are kinda cute too

  SvarSlett
 8. For en nydelig dress til dukken.
  Lua var fin også.

  SvarSlett
 9. Vel overstått pinse! Nydelige bilder og flott lue; håper ikke du får bruk for den på en stund, men greit å være forberedt;) Dukkeklær må jeg kanskje begynne å strikke, men venter til mitt lille barnebarn nøder meg, det er ikke mitt yndlingshåndarbeid. Utrolig fint ditt,da;) Ha ei flott uke!

  SvarSlett
 10. Pinseliljer er bare så vakre!
  Så skjønt dukketøysett du har strikket.

  SvarSlett
 11. What a darling little doll outfit! It turned out perfectly!

  SvarSlett