lørdag 9. mai 2009

Veske / Bag


Denne veska har jeg sydd til en venninne som fylte 60 år. Jeg har brukt AnnAkas mønster Mathildes sommerveske. Men jeg brukte ikke så mange forskjellige stoffer som det egentlig skulle være. Disse stoffene var også av den typen jeg kom over når jeg surfa på nettet og bare måtte ha. Og da de tilogmed var på salg  kjøpte jeg nok stoff til flere vesker, så jeg skal nok sy en veske til meg selv også med veskestoff! 

This bag I have made for a friend who was celebrating her 60 years birthday. I have used AnnAka's pattern Mathildes sommerveske. But I have used less different fabrics as in the pattern. These fabrics were also of that kind I find when I am surfing at inter-net and just must buy. And when they even were on sale I bought enough to more bags, so some day I will make one kind of bag to myself too with bagfabric!

10 kommentarer:

 1. Den var veldig fin, Marit. Venninnen din blir nok veldig glad når hun får denne flotte bursdagsgaven fra deg. Ha en fortsatt god helg. Klem fra Jannicke

  SvarSlett
 2. Du lager jo så mye fint.
  Her er det omtrent ikke blitt sydd noe siden jul. Har ikke hatt lyst nok. HAr noen ganger litt lyst, men når jeg kommer inn på syrommet så orker jeg ikke. Håper jeg får litt mer overskudd snart.
  Det er så mye jeg har lyst til å lage.
  Ønsker deg en god kveld :)

  SvarSlett
 3. i like it..my colors!!
  hugs

  SvarSlett
 4. Den var veldig fin, likte fargen, blir en fin burdagsgave....

  SvarSlett
 5. Mathildevesken din ble knalltøff i de stoffene du har valgt. Skjønner goddt at du har kjøpt mer stoff til flere vesker.
  Ha en fortsatt fin søndag

  SvarSlett
 6. Mathilde veken din ble så flott i de fargene! Tenker mottaker blir fornøyd ja. :)

  SvarSlett
 7. Så flott den ble, heldig venninne du har ;)

  SvarSlett
 8. Hei! Kjempe flott veske du har sydd. Heldig vennine du har.
  Takk for fin kommentar i bloggen min.

  SvarSlett