torsdag 21. mai 2009

Babyjakke / Baby jacketDenne babyjakken har jeg strikket i Drops Alpaca. Den ble utrolig myk og deilig. Mønsteret finner du her. Jeg har strikket den til et lite grandtantebarn som skulle bli født like etter 17. mai. På 19. mai holdt jeg akkurat på å felle av den andre sokken til Selma som skulle bli storesøster. Da fikk jeg en SMS på mobilen  om at  Selma hadde blitt storesøster til Mathilde den kvelden! Jakka til Mathilde har vært ferdig en stund, men mangla knapper. Så da måtte jeg ut og kjøpe knapper i går. Sokkene til Selma er rosa  og strikket i Viking Sportsgarn, jeg syns det er viktig at også de som blir storesøsken får en liten pakke. Nå er det klart til å sendes imorgen.

I have knitted this baby jacket in Drops Alpaca. It is incredible soft. You can find the pattern  here (in English). I have knitted it for a little grandaunt child  which should be born some after May 17. On May 19. I was just finishing the second sock for Selma who should be big sister. Then I got a SMS on the cellphone that Selma had been big sister to Mathilde that night! The jacket for Mathilde has been finished for some while, but had not got buttons. So yesterday I had to go and buy buttons. The socks for Selma are knitted in Viking sportsgarn, I think it is important that the older child also get a little gift. Now they are ready to be sent tomorrow.

Detalj av roseborden på jakka.

Detail of the rose border on the jacket.

Selmas sokker

Selma's socks

8 kommentarer:

 1. Kjempesøt jakke, og sokkene faller sikkert i smak hos storesøster! Lurt det at den eldste får en liten ting :)

  SvarSlett
 2. Så nydelig jakke du har strikket! Og jeg er helt enig med deg i at den nye storesøsteren helt sikkert også trenger en gave:-) Bunaden din var kjempefin, den tror jeg ikke jeg har sett før. Ha en riktig fin helg, hjertelig hilsen Hanne.

  SvarSlett
 3. Absolutely lovely! You did a beautiful job on it!

  SvarSlett
 4. For en nydelig jakke! Fine sokker også.

  SvarSlett
 5. Det var ein lekker jakke du har laga, klart storesøster må få ein liten ting og!! Dette må no vera supre gaver å få, ha ei flott helg:)

  SvarSlett
 6. Det var en nydelig jakke. Så flott storesøster og får en gave.

  SvarSlett
 7. Nydelig jakke og sokker du har strikket.Du tryller fram så mye fint med både nål og tråd og pinner!

  SvarSlett
 8. Det var en utrolig søt babyjakke!

  SvarSlett