torsdag 19. februar 2009

Awarder


Jeg har fått to nye awarder. Det vil si det er den samme awarden, men jeg har fått den fra både   Dorthe  og Bitt@mi . Tusen takk for fin award og hyggelige ord.    Den har medfølgende tekst :

Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET - nærhet i rom,tid og forhold. Disse bloggerne er usedvanlige, sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner. De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse. Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet, vil enda flere vennskap ha forplantet seg. Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne utmerkelsen til seks bloggere,som igjen må velge seg seks nye. Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.

Tusen takk, Dorthe og Bitt@mi!

Denne gangen vil jeg gi den videre til noen nye blogger jeg har oppdaget i det siste, når man surfer rundt kommer man stadig over nye inspirerende blogger! 

Elin 

Hobby dilla

Strikkedilla

Nitus

Solveig

Tittei

Og siden jeg har fått dobbel award gir jeg en ekstra videre. Jeg trodde du allerede hadde fått den Tesha. Men tror ikke du har det, du fortjener den virkelig!

5 kommentarer:

 1. Tusen takk! Så hyggelig å kikke innom hos deg - har ikke vært innom bloggen din før. Så flink du er med stitchery, det har jag ikke prøvd ennå.

  SvarSlett
 2. Tusen, tusen takk, Marit!
  Nå ble jeg faktisk litt rørt - så fin følgetekst det var!
  Jeg er ofte innom hos deg, jeg! Ser på fine ting, leser koselige innlegg, spiser kake og lar meg inspirere!
  ;-)))

  SvarSlett
 3. Såå koselig og ikke minst overraskende- tusen hjertelig takk!! Jeg er så fersk at jeg fremdeles blir overveldet og litt forundra over å få award, setter stor pris på det! Moro å ha fått "kontakt" med deg. Ha en fin dag, vi "snakkes".

  SvarSlett
 4. Heisann. Innom for å ønske deg ei fin helg :)

  SvarSlett
 5. Tusen takk Marit for awarden.
  Jeg ble både glad og overrasket for dette.
  Jeg synes din blogg er innspirerende med mye flott håndarbeid og ikke minst dine mange fine bilder.
  Håper du har en fin helg,klem :-)

  SvarSlett