fredag 17. april 2009

Lue og sokker / Hat and socksPå Hobbybodens luealong  i April var det to lueoppskrifter, en av dem var visstnok aprilsnarr. Jeg har valgt å strikke Mesi, vet ikke om det var den som var aprilsnarr eller ikke :-). Det var morsomt mønster å strikke, det finnes vel også som et norsk vottemønster.  Jeg strikket den i Alpa på pinner 3.5.

Hobbyboden's hat-along in April had two patterns, one of them  was said to  be an April fool joke. I knitted Mesi, if it was the joke or not I don't know :-)  It was fun to knit this pattern, I think this kind of knitting also is used in a Norwegian mitten pattern. I knitted it with Alpa on needles 3.5.

Et par sokker er også blitt ferdig, de er nesten like. De ble strikket av rester av to nøster On-line garn som skulle være like, men likevel ikke var helt like. Gode og varme blir de uansett!

One new pair of socks is also finished. They look almost alike. They were knitted of the remnants from two On-line yarn balls that should be alike, but was not. Nice and warm anyway!

Og så har jeg begynt på et par sokker av garnet jeg fikk i gave her om dagen. Jeg strikker etter et mønster fra boken, det heter Latviske sokker. Var litt usikker på hvordan hullmønsterstrikkingen ville  bli med det flerfargede garnet, men det ser fint ut. Farger og mønstring ser veldig fint ut. Det er alltid spennende å se hvordan farger og mønster blir når man begynner på et nytt nøste flerfarget garn.

And I have started to knit a pair of socks of the yarn I got some days ago. I knit from a pattern in the book, they are called Latvian socks. I was not sure how they would turn out with the lace knitting and the multicolored yarn, but I think it looks very  nice. The color and the pattern they make is very nice. It is always exciting to start with a new multicolored yarn and see what kind of pattern they make.

9 kommentarer:

 1. Flott lue, og fine sokker! De sokkene du har begynt på nå ser ut til å bli lekre! Nydelige farger på det garnet.

  SvarSlett
 2. Så fin lue! Hvis det var en aprilspøk, så var den iallefall vellykka ;o) Jeg liker at sokkene ikke blir like, jeg da- så syns de blei kjempefine!

  SvarSlett
 3. Så fin lue! Sokkene var også flotte. Spennende med Latviske sokker da :)

  SvarSlett
 4. Hei Marit!
  Så det er her du "gjemmer" deg ja. Veldig koslig blogg du har, og masse flotte håndarbeider å se. Nydelige sokker på gang ser jeg...

  SvarSlett
 5. Gøy å strikke sokker og luer når man har så mange fine mønster.
  Men nå får vi jo håpe at luene snart kan legges bort for denne sesongen.Ha en fin vår.

  SvarSlett
 6. Hei! Og takk for sist:-) Nå er det lenge siden jeg har vært innom siden din, og jammen har du laget mye fint! Både med pinne og symaskin. Og morsomt med ekte amerikansk frokost - regna med at dere ble mette og gode.
  Ha en nydelig dag!

  SvarSlett
 7. Så flink du er, Marit. Ønsker deg en strålende helg.

  SvarSlett
 8. Så fin lue du har laget. Takk for hyggelig komentar i bloggen min. God helg til deg!

  SvarSlett
 9. Hei Marit
  Masse fint du har laga siden sist. Kjempe fin lue.
  Ønske deg ein fine dag.

  SvarSlett