søndag 13. januar 2019

SOKKEÅRET 2019 STARTET/ SOCK YEAR 2019 STARTED

Da er et nytt sokkeår startet! 😊 A new sock year has started! 
Jeg fortsetter med å la meg utfordre av forskjellige grupper med tema for hvilke sokker jeg strikker. Og da også om mulig kombinere disse temaene. På Facebook er det en gruppe som heter En uhøytidelig sokkesamstrikk, de hadde tema blått for januar. Jeg hadde mange  restenøster av blå Fabel. I continue to let myself be challenged by different groups with topics for which socks  to knit. And also to  combine these groups if possible. On Facebook there is a Norwegian group called "En uhøytidelig sokkesamstrikk", they had  blue for January. I had many leftovers of blue Fabel.

På Ravelry var månedens tema i gruppen Socks from Stash  "En for meg ny designer". Valget falt på
Tanis Lavallee og sokkene Business Casual. On Ravelry was the month theme in the group Socks from Stash "New-to-you designer". The choice fell on Tanis Lavallee and the socks Business Casual.

BUSINESS CASUAL SOCKS 
Sokker nr 1 - 2019
Design: Tanis Lavallee
Garn: Drops Fabel, 64 g
Pinner 2.5mm
Januarutfordring BLÅTT i En uhøytidelig sokkesamstrikk
"NEW-TO-YOU DESIGNER" i Socks From Stash

2 kommentarer:

Ingunn Sættem sa...

Fint sokkepar i blått! Du er aktiv med samstrikk, ser jeg. Det blir lite av det med meg. Siden jeg strikker mye for salg, blir det som oftest at jeg strikker det som selger bra. Akkurat nå er det strikkepause, men håper å være i gang igjen snart.

Ønsker deg ei fin uke!

Klem fra Ingunn

LivM sa...

Samstrikk er smart! Flotte sokker du har strikket!