mandag 31. januar 2011

FIN GAVE / NICE GIFT

I dag fikk jeg spennende pakke! For en stund siden fikk jeg en kommentar fra Thora i Arendal. Hun skrev at hun hadde hatt glede av bloggen min og hadde lyst til å gi meg noe hun hadde laget. Og idag kom det pakke fra henne, et nydelig sjal heklet i englemasker. Vakker farge, og så lett og deilig. Jeg ble helt rørt, tenk å få noe så nydelig bare fordi hun satte pris på bloggen min! Jeg setter veldig pris på det, tusen takk Thora! Slike opplevelser er veldig hyggelig.

Today I got an exciting package! A while ago  Thora in Arendal wrote a comment on my blog that she enjoyed my blog and wanted to give me something she had made. And today came the package from her, a lovely shawl in "angel chrocheting" . Beautiful color and so light and delicious. I was very touched  about getting something so beautiful only because she liked my blog! I really appreciate it, thank you Thora! Experiences like this is very nice!

10 kommentarer:

Anne N. sa...

Tenk så fantastisk flott en gave, Marit :o)
det var veldig snilt av Thora å gi bort noe hun har jobbet så mye med. herlig med bloggevenner, man blir så *kjent* med hverandre på et vis!
Kos deg med sjalet i hustrige dager!
Klem, Anne:)

Bitt@mi sa...

Gratulerer med et kjempeflott sjal:-) Skjønner godt at du ble rørt, det var en flott gave. Vi har vært i Sarp en tur, men fikk ikke besøkt og tatt kontakt med alle jeg ville, så en annen gang jeg kommer, håper jeg vi kan treffes til ei koselig strikkestund:-) Har vel ikke vært noe liv på Solli-kroa på ei stund?
Ha ei flott uke, og klem fra meg:-9

Ruths datter sa...

Wow. Så heldig du er da. lekert sjal.
Klem

Fjordheim sa...

Så heldig du er. Det var et nydelig sjal. Koselig med en slik overraskelse.
Nydelig det veggbilde du har laget. Var inne på bloggen hennes, og der var det jo også utrolig mye fint.
Ønsker deg ei riktig god uke :)

Ulla-Bella sa...

Så flott gave du har fått:)

Anonym sa...

Ååå så flott sjal,gratulerer,så heldig du var. Nydelig farge også. :)
Ha en fin dag.
Klem fra Mette.

Sonja sa...

Så hyggelig å få en så fin gave.
Det ligger mye arbeide og omtanke i det fine sjalet.

Bente sa...

Så flott gjort, tydeleg at du blir sett stor pris på :-)
Skjerfet var lekkert.

Thora sa...

Det var ett pent innlegg du skrev :-)) jeg liker såå godt å gi noe til de som gleder meg og det var kjekt at du likte sjalet. Gleder meg til å følge bloggen din videre :-) klem fra Thora.

KaHolly sa...

Perfect gift for bundling up against the cold! So pretty. You are a lucky girl.