søndag 14. januar 2024

WINTER / VINTER






Det nye året har begynt med snø og kaldt vær. Den laveste temperaturen var -23C. Det har stort sett vært mellom -10 og -15 C. Noen dager var det iskald vind fra nord, da føltes det enda kaldere. Vi er heldige som har det godt og varmt inne og kan sitte og se ut på det vakre vinterlandskapet. For at det er vakkert er helt sikkert! Det er lenge siden vi har hatt slik kald vinter med snø. The new year has started with snow and cold weather. The lowest temperature was -23C. It has mostly been between -10 and -15 C. Some days there was an icy wind from the north, then it felt even colder. We are lucky to be nice and warm inside and can  look out at the beautiful winter landscape. It has been many years since we had such kold and snowy winter.



Men vi må ut på vår daglige tur også i kuda, om ikke den blir så lang. But we have to go on our daily walk even if it is cold, if it won't be so long.









Det har også vært noen praktfulle solnedganger. There have also been some magnificent sunsets.



Må nok vente litt før vi kan sitte på verandaen! We probably have to wait a bit before we can sit on the balcony!


6 kommentarer:

  1. Beautiful winter pictures. My but it does look cold.

    SvarSlett
  2. Fabulous pictures! I love snow but not on roads! 😆 you are lucky to walk in this beautiful scenery.

    SvarSlett
  3. Vakkert vinterlandskap.
    Det er deilig, ikke sant. Snø, blå himmel og de vakre solnedgangene.
    Takk for flotte bilder Marit.
    Heldigvis har vi også snø til søndag og jeg bruker tiden til å gå på ski. Jeg er veldig glad.
    Her skal det regne på mandag... vi får se!
    Mange hilsener fra Viola

    SvarSlett
  4. Vakre vinterbilder! Vi som bor innerst i en blindvei i utkanten av Bergen sentrum var innesnødd i flere dager mens snøen lavet ned her i byen for litt siden. Det var jo så vakkert, og heldigvis trengte vi ikke å kjøre noe sted og kunne holde oss hjemme for det meste og se på fuglene på fuglebrettet og glede oss over lyset ren nysnø skaper. Nå er det vått og mørkt igjen. Men snart kommer våren :) I dag har jeg blogget om min niese som stod vinterbrud i desember.

    SvarSlett
  5. Thank you For your comment and prayers. I wish you a nice weekend

    SvarSlett

Thank you all for commenting! If you are an anonymous commenter please sign with your name. Takk for alle kommentarer! Hvis du er anonym kommentator så vil jeg gjerne at du skriver navnet ditt.