onsdag 2. mai 2012

Jeg er litt på etterskudd med oppdateringer av håndarbeid.  I årsteppealongen  var fletter tema for strikketeknikker i april. Jeg er ikke helt fornøyd med lappen med knuten på, den heter Valknute. Kanskje jeg strikker en ny etterhvert. Den var litt vrien å strikke, men med litt øvelse går det kanskje bedre neste gang. I am a bit behind with updates of handicrafts. In årsteppealongen was cables the theme of knitting techniques in april. I am not quite satisfied with the square with the knot, Valknute. Maybe I will knit one more. Now when I have knitted one I hope the result will be better next time.


For en stund siden ble jeg spurt om jeg ville strikke ferdig en jakke/vest for en dame fordi hun ikke klarte å strikke slike ting lengre. Jeg har derfor ikke strikket hele denne. Jeg har strikket  litt under halvparten. Den heter Mariager og er designet av Hanne Falkenberg.  Jeg tok den på meg for fotografering, men den er egentlig litt for stor for meg. Fikk ikke dandert den helt riktig så den ser litt skjev ut, men den er ikke det. Så nå er den klar til levering. Håper hun får glede av den, det var jo synd å la et så fint plagg forbli uferdig.
A while ago I was asked if I would finish a jacket / vest for a woman because she was unable to knit these things anymore. I have not knitted all this. I've knitted a little under half. It's called Mariager and designed by Hanne Falkenberg. I put it on  to get a photo, but it is  a bit too big for me. I did not get it quite lined up, so it looks like it is not equal on both sides of the front, but it is. Now it is ready to deliver to the woman.Jeg har også sydd ferdig to nye blokker  i BOM'en Promises and Borders. I have finished two blocks in the BOM Promises and Borders. 


Mars bildet har bibeltekst fra Josva 1 vers 9. The scripture on the March block is from Joshua 1:9.

April bildet har tekst fra Romerne  8 vers 38-39. Der står det:

"For jeg er viss på at verken død eller liv, verken engler eller krefter, verken det som nå er eller det som kommer, eller noen makt,  verken det som er i det høye eller i det dype, eller noen annen skapning, skal kunne skille oss fra Guds kjærlighet i Kristus Jesus, vår Herre." 


Det er en lang tekst, men det kan sammenfattes i  INGENTING kan skille oss fra Guds kjærlighet i Kristus Jesus vår Herre. For å få plass på broderiet er det forkortet til det.


The scripture on the  April block is from Romans  8:38-39. 
"For I am persuaded that neither death nor life, nor angels nor principalities nor powers, nor things present nor things to come, nor height nor depth, nor any other created thing, shall be able to separate us from the love of God which is in Christ Jesus our Lord."
It is a long scripture but it can  be summed in  NOTHING can ever separate us from the love of God which is in Christ Jesus our Lord. 

3 kommentarer:

 1. How sweet of you to finish the sweater for the lady. :) Very nice.

  SvarSlett
 2. Så nydelig broderte lapper.
  Sikkert ikke vanskelig å finne en måte å bruke de på.
  Ha en god kveld :)

  SvarSlett
 3. Takk for kommentarer! Jeg har vært, og er, litt fraværende på blogg en tid, har feber annenhver dag og ondt i magen. Fin jakke du viser. Så bra at du kunne hjelpe til med å få den ferdig! Du er snill!
  Teppet blir nok "en pryd for øyet" når det blir ferdig!
  Disse broderte lappene med bibelord på er kjempefine, men jeg lurer på om de skal syes sammen på noen måte!
  Eller hvordan du skal bruke dem?
  Ha en vakker dag! -Margit-

  SvarSlett