fredag 4. desember 2009

KALENDERSKJERF / CALENDAR SCARF


Noen av oss er sprø nok til midt i disse travle førjulstider å bli med på en utfordring å strikke et skjerf hvor en strikker et stykke hver dag fram til jul. Oppskriften til KALENDERSKJERFET finner du hos Sløjd o Håntverk  Det legges ut ny oppskrift hver dag. Hver dag har forskjellig mønsterstrikk. Det legges ut gratis nå i desember , senere må en betale for det.  Og på Projo er det opprettet en Adventskalenderalong hvor vi da strikker dette skjerfet. Jeg har klart å henge med til nå, men det blir verre med julegavevotter  som skulle vært strikket :-) Jeg får nok ta en strikkehelg og bli ferdig med julegavene.  Vet ikke om jeg rekker å strikke på skjerfet  hver dag, det skjer jo andre ting også i adventstida. Men morsomt er det !

Some of us are crazy enough  in this busy time before Christmas to join a challenge to knit a scarf where you knit a new "block" each day before Christmas. The pattern to the  (K)Calendar  Scarf you find at Sløjd o Håntverk  They post a new pattern each day. Each day has a different knitted pattern. You can also get the pattern in English and it is free now in December, later you will have to pay for it. On Projo there is an Advent Calendar along to knit this scarf. I have managed to keep up with it so far, it is worse with the mittens I am knitting as a Christmas gift :-) I think I have to take a knitting weekend and finish the Christmas gifts. I don't know if I can get time to knit on the scarf each day, other things are happening too before Christmas. But it is fun! 

Fler Kreative innlegg her 

More creative posts here 

17 kommentarer:

 1. Så flott skjerfet ditt blir - og ja, jeg er enig i at det er litt galskap i dette. Julegaver...? Hva er det? Hihi..har ennå ikke begynt å kjøpe det, men har noen ferdig strikket. Og det er jo godt å tenke på!
  Ha en koselig dag!

  SvarSlett
 2. Åå takk for tipset, dette må jeg prøve, så lærer keg kanskje flettestrikking! Så artig ut. Man kan jo strikke ferdig etter jul ikke sant!

  SvarSlett
 3. Det ser ut til å bli et veldig flott skjerf. Men jeg hadde nok ikke orket å være med på noe slikt som jeg måtte henge meg på hver dag. Men det går vel ann å lagre oppskriften å ta den senere visst en ikke rekker det før i romjulen.
  Ønsker deg ei god helg :)

  SvarSlett
 4. Jeg vurderte denne kalenderen selv, men valgte en annen strikkekalender- mysterium. Moro da og dette skjerfet blir skikkelig vakkert.

  SvarSlett
 5. Haha! Må være rimelig sprø for å være med på dette!! Hehe! Bare tuller, men rett skal være rett. Det er jo en ganske travel tid da.
  Men lekkert blir det!!

  SvarSlett
 6. Hei.Så fint skjerfe blir.Skal bli kjekt å se ferdig.Har nylig strikket ett slik skjerf.Har nå begynt på ett nytt.Synes det ble så fint og deilig og ha på...Ønsker deg en riktig fin førjulshelg.Klem fra Bodil..

  SvarSlett
 7. Spennende med slike ting som det er mange som er med på. Så kan en utveklse erfaringer og oppmuntre hverandre. Lykke til.

  SvarSlett
 8. oi og tynt garn er det vist også . Hvordan rekker folk alt, jeg er barnløs og rekker ikke halvpartena v alt en rakk før ...flott kalenderskjerf , neste år skal jeg,helt sikkert rekke det. F

  SvarSlett
 9. Lekkert! Nå ble jeg veldig fristet....God (strikke)helg!

  SvarSlett
 10. What an idea and challenge.

  Hvilken ide og utfordring.

  SvarSlett
 11. Et kalendertørklæde, sikke en god idé. Men man risikerer jo at få julestress, hvis man nu ikke kan følge med eller finde ud af mønsteret. Det ser ret kompliceret ud, synes jeg.

  SvarSlett
 12. Vilken vacker halsduk du stickar. Den ser så skön ut.
  Ha det gott.
  Kram Birgitta

  SvarSlett
 13. Den var ny, så fint det blir!

  SvarSlett
 14. Så fint det blir. Stilig mønster rapporter.

  SvarSlett
 15. Så stilig å lage kalenderskjerf da! Det ser ut som det blir kjempelekkert. Lykke til med skjerfet og ha en riktig god uke!

  SvarSlett
 16. det är ont om tid i december, men då är det ju extra skönt att koppla av med stickning..fin sjal du lagar, men det är nog inte så lätt att fölga med på TV med det mönstret :)

  SvarSlett

Thank you all for commenting! If you are an anonymous commenter please sign with your name. Takk for alle kommentarer! Hvis du er anonym kommentator så vil jeg gjerne at du skriver navnet ditt.