tirsdag 4. november 2014Endelig har jeg noe sydd å vise fram igjen. Det er en veske som har vært nesten ferdig ganske lenge, men de siste detaljene manglet.   Den heter Weekendbag og jeg kjøpte mønsteret hos min italienske venn  Chiara på  My country nest.  De morsomme detaljene med de små applikerte husene er typisk for hennes design. Den er romslig og har lommer inni, og lukkes med glidelås.  It is a long time since I had something I have sewed to show. Here is a bag that has been almost finished for quite some time, but the final details were missing. It's called the Weekend bag and I bought the pattern from my Italian friend Chiara on My country nest. The fun details with the small appliqued houses are typical of her designs. It is spacious and has pockets inside and is  closed with a zipper.Og på strikkefronten er den første julegaven ferdig. Et par herresokker strikket i Sterk  fra Du Store Alpakka, på pinner 3. Mønsteret er Molundsokken fra Bitta Mikkelborgs bok Sokker strikking hele året. And with my knitting I have finished  the first Christmas present. A pair of men's socks knitted in Sterk from Du Store Alpakka, needles 3. The pattern is Molundsokken from Bitta Mikkelborg's book "Socks, knitting all year".
På lørdag arrangerte Norsk Misjonsselskap  Misjonsmesse på Stenbekk Misjonssenter. Det var masse fine håndarbeider til salgs gitt av strikkende og syende damer. Jeg gir også en del  av det jeg lager til den messen. Det ble også solgt julebakst og annet bakverk.  Det var fullt hus og god stemning hele dagen og det ga et rekordstort messeresultat for Misjonsmessa i Sarpsborg. On Saturday  Norwegian Missionary Society arranged  Mission Fair on Stenbekk Misjonssenter. There were lots of beautiful handicrafts for sale provided by knitting and sewing ladies. I also give some of what I make to this fair. It was also sold Christmas cookies. It was a full house and a great atmosphere all day and it gave a record result for the Mission Fair in Sarpsborg.

8 kommentarer:

Line Kristine sa...

Trivelig å være med på sånne messer. Ekstra kjekt er det jo når det kommer inn så mye penger! Kan tenke meg det var veldig mye flott håndarbeid der :)

Guri sa...

Så tøff bag! Du er så flik til å sy, du!
Så julemesse-sesongen er i gang allerede... moro at dere fikk godt salg! Planen er at vi skal til Tomb i år også. Jentene mine er russ i år,så dattera mi ga klar beskjed om at dette kom til å være siste jula som hun og venninna kunne delta, så det var ikke aktuelt å droppe det! Og det er jo så koselig at de vil være med!
Flotte sokker også! Heldig den som får disse til jul.
Ha en fin kveld!

Barwitzki sa...

Veldig hyggelig med julemesse i Norge... jeg vil gjerne dele :-))) så vakre håndarbeider - glede.
Vi har også julemesse... men ikke så mye og først i desember... og ikke så mye håndarbeider.
Fantastisk ha du sydd bag. Super fint.
Mønsteret er veldig hyggelig.
Hilsene til deg Marit.
Ha en fin kveld.

Malys krok sa...

Kjempefin veske, romslig og god. likte fasongen på den. Strikking er kanskje ditt "varemerke" , iallefall er det utrolig mye fint som blir ferdig mellom hendene dine. Flotte sokker her!
Veldig fint at det var så god oppslutning på julemessa. Slik er det ikke her, dessverre. Ha en vakker dag videre. I kveld skal vi på misjonsmøte.
-Margit-

Fjordheim sa...

Den bagen var flott. Du er jo så flink.
Flotte sokker også
Syns det er utrolig flott at så mange gir
så mye fint til misjonen.
Pengene kommer jo godt med det vet vi som
driver med litt menighetsarbeid.
Ønsker deg ei fortsatt velsignet god uke :)

Ingunn sa...

På den messa skulle jeg gjerne vært! Lekker bag du har sydd, og fine julegavesokker! Er litt usikker på om det blir storproduksjon av julegaver her i år. Får se hva jeg rekker.....

God torsdagskveld fra Ingunn

Aud V V sa...

Så masse fint du laget til messa på Stenbekk. Du er flink!

chiara sa...

Hallo Marit!!! I'm very very sorry. I saw your comment only now..I'm a bit of disaster with my blog lately ;-(((
Your weekender bag is wonderful!!! very modern for color choice and perfectly done! thank you so much!
many kisses
Chiara