onsdag 20. juni 2012

VOTTEN ELISE / ELISE MITTEN

Da var jeg ferdig med Votten Elise som jeg kjøpte mønster og garn til på Strikketreffet. De er designet av Johanne Ländin som holdt foredrag på treffet. Mønsteret kan kjøpes på Ravelry,  tror også de har det på Projo. De er strikket av Arwetta, et deilig mykt garn, på pinner 2,5. Jeg likte veldig godt mønsteret, hennes mønstre er inspirert av gamle tradisjonelle mønstre fra Sverige, Norge, Skottland og de Baltiske landene. De er vakre og det frister å strikke mer av hennes design!  Now I have finished the Elise Mitten which I bought pattern and yarn at the Knitting gathering.  They are designed by Johanne Ländin who also were there. The pattern can be bought at Ravelry. I knitted them with Arwetta, a very nice and soft yarn, at needles 2.5. I like the pattern very much, her patterns are inspired by old traditional patterns from Sweden, Norway, Scotland and the Baltic countries. I think they are beautiful and I could like to knit more of her designs! 

9 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Å, så fine!
Jeg kjøpte garn til røde og hvite, men nå tror jeg heller jeg vil ha blå og hvite - det ble så fint!
Ha en fin kveld/dag (alt ettersom når du leser dette) :-)

Malys krok sa...

Så fine votter! utrolig fint mønster! Du er så flink med strikkepinnene! -Margit-

Linda sa...

Kjempe fine! Har vist mønster og garn liggande til desse og.

Fjordheim sa...

Ja de er bare nydelige. Rene kunstverket.
Ha ei herlig helg :)

Ingunn sa...

Lekre votter! Er alltid imponert over mønsterstrikk med så tynne pinner. Dette fine resultatet viser at det er verdt arbeidet.

Ha en strålende dag!

Vilma sa...

Vældig fine , tror jeg købte dette mønster ved sidste træf , og garn også , grøn og hvidt.

Klem

Siv sa...

Ohhh så flotte de var !!
Trur jeg må investere i et nytt mønster :)
Ønsker deg ei flott uke videre
Klem fra Siv

LivM sa...

Vottene dine ble nydelige og Arwetta var jo smart å bruke. Hun lager så mange fine mønster, så jeg gleder meg til å strikke mer av henne!

Sonja sa...

Kjempefine votter. Jeg har planlagt vottestrikking i bobilen i sommer. Har noen gamle mønstere som jeg har lyst til å prøve.
Må jo ha noe å holde på med når vi kjører langt.