fredag 29. januar 2010

STRIKKEKAFE / KNITTINGCAFE'

Jeg satt på morgenen i går og tenkte på hvilket ord jeg skulle bruke på S. Og nok engang var løsningen veldig nær. Jeg skulle jo på Strikkekafe’! 
Yesterday morning I was wondering about what to write about on the letter S. And once again the answer was very close. I was going to the Knitting cafe’ that day, in Norwegian it is Strikkekafe’.

Strikkekafeer har dukket opp både her og der de siste årene. Min strikkekafe’ blir drevet av Tune Bygdekvinnelag og holder til på Grålum i Sarpsborg. Den er et hyggelig møtested hver torsdag formiddag.  Rundt 30 damer møtes  til strikking, prating, kaffe og vafler.  Knitting cafe’s have been popular the last years. My knittingcafe’ is run by Tune Bygdekvinnelag and is on Grålum in Sarpsborg. It is a pleasant meeting place each Thursday. About 30 ladies meet for knitting, talking, coffee and waffles.  

Strikkepinnene klirrer flittig og praten går livlig. Strikketøy beundres og mønstre og garn diskuteres.  Det er plass for både nybegynnere og erfarne mesterstrikkere. Er det noe en lurer på er det alltid noen som kan vise en og hjelpe. Strikkekafe’en gir glede og inspirasjon!
The sound from knitting needles and the chatting are lively. We enjoy each other’s  knitting projects, and patterns  and yarn are discussed. 

There is room for both beginners and experienced knitters. If you need help there is always someone who can show and help. The Knittingcafe’ gives  joy and inspiration!Strikkekafe’en skal ha utstilling på Tune bibliotek 1. til 12. februar. Da skal en del av det som har blitt strikket stilles ut. Jeg skal oppdatere med bilde fra utstillingen når den åpner. 
The Knittingcafe’  will have exhibition on Tune Library 1. to 12. February. Then some of what has been knitted will be showed. I will update with picture from the exhibition when it opens.
Her finner du mange andre kreative løsninger på S

16 kommentarer:

Anonym sa...

Vad mysigt... Sticka och sitta på kafé samtidigt...
Fina bilder! Våfflan såg god ut...
Trevlig helg!

gyldenkron sa...

Så koselig, det er alltid kjekt på strikkekafe. Ha en god helg

Som dagene går sa...

For et koselig tiltak. Ser at det også fins strikkekafe på "ordentlige" kateer i noen byer.

Living next to me sa...

Hei så koslig dere har da , vi har strikekafe her på Larkollen i husflid laget også. Og Grålum er ikke langt una . Mannen min jobber der .Det er et flott tiltak for en innflytter å bli kjent med folk på . KOslige bilder og jeg fikk lyst på vaffler God helg F

Bitt@mi sa...

Det så koselig ut! Og så mange som dere var.
Ønsker deg ei god helg:-)

TurboLotte sa...

Det så jo utrolig koselig ut. Slik lærer man av andre og kan lære bort. Skulle gjerne ha vært på en sånn jeg.

Sommertid sa...

Utstillingen kommer jeg sikkert til å se...for jeg må jo snart ha noe nytt lesestoff. Ser ut som dere hygger dere godt med kaffe og strikking..og ikke minst en prat eller flere. Dere lærer kanskje noe nytt der også..for hva jeg vet..har dere temadager ?

God helg :)

Anonym sa...

Dette ser jo kjempekoselig ut. Jeg har akkurat begynt å strikke og synes det er kjempegøy. Litt anderledes å lese oppskriftene i forhold til hekleoppskrifter. Men det går ganske greit.

Turid sa...

Stikkekafe høres veldig hyggelig ut. Om ikke så lenge skal jeg på min første strikkekafe, gleder meg litt til å komme meg litt ut ... Det er jo en flott måte å bli kjent med andre på.

Petunia sa...

Så koselig med strikkekafe!! Og så får man jo gjort noe fornuftig også mens man drikke kaffe og snakker;)

Henny sa...

Så hyggeligt med en strikkecafé! Vaflerne ser også rigtig gode ud!

Maria sa...

Det såg trevligt ut och våfflorna ser goda ut (:

Ha en trevlig helg!

Anonym sa...

Hei.Koselig med strikkekafe.Vi bruker å arangsere det i Husflidlage hær siste gangen vi møtes før Sommeren.Og da kommer det også mange som ikke ær medlemer.Ha en kjempe fin helg.Klem fra Bodil..

Lise sa...

For en hyggelig aktivitet! Og flott at håndverket tas vare på.

Malys krok sa...

Så koselig dette ser ut! Strikkekafè har jeg ikke vært på, Er ikke det her. Fint å møtes på en slik måte skjønner jeg.-Margit-

TorAa sa...

Storartet - strålende strikkefest