lørdag 26. januar 2019

Vinter og ski / Winter and ski

Vi har ikke så mye snø, men nok til at det har blitt vinteraktiviteter. På Tunevannet like i utkanten av byen, har de kjørt opp skiløyper. Egentlig var det litt for lite snø, men ildsjeler fra SIL's tur og løypegruppe fant ut at de kunne brøyte snøen inn mot midten fra to sider. Da ble det nok snø i midten til skiløype, og isbane til skøyter på sidene! Og det har virkelig folk vist å sette pris på. Det har vært et yrende liv i helgene, og på hverdagene har også mange funnet veien dit. Både skoleklasser, barnehager, pensjonister og andre som har fri på dagen. Og til og med jeg har vært på skitur! Det er flere år siden sist. Jeg liker meg best når løypa går på isen og det er flatt, er ikke noe glad i bakker. Det er så moro å se hvor mange folk har kommet seg ut og nyter vinteraktiviteter, enten de går på beina, ski eller skøyter.
We do not have much snow, but enough to have winter activities. At Tunevannet just on the outskirts of town, they have made ski trails. Actually, it was a little too little snow, but enthusiasts from SIL's trail group found that they could shovel the snow towards the center from two sides. Then there was enough snow in the middle for the ski trail, and ice rink for skating on the sides! And people has really  appreciated it. It has been a bustling life on weekends, and many people have also found their way there on weekdays. Both school classes, kindergartens, retirees and others who are free during the day. And even I've been skiing! It's been several years since last. I like best when the trail runs on the ice and it is flat, not fond of hills. It is so fun to see how many people have come out to enjoy winter activities, whether they are walking, skiing or skating. MØRKETIDSROSE
Et par sokker til har også blitt ferdig. Det er faktisk  fjerde gangen jeg strikker dette mønsteret. Denne gangen var det med Fabel i bunnfarge og Delight til mønster. De ble forholdsvis store i størrelsen med dette garnet. De er til januarutfordringen på Sock Knitters Anonymous, der tema var mønsterstrikk. A pair of socks have also been finished. It's actually the fourth time I knit this pattern. This time it was with Fabel in the main color and Delight the pattern. They were relatively large in size with this yarn. They are for the January challenge at Sock Knitters Anonymous, where the theme was Stranded Colorwork. 
MØRKETIDSROSE
Sokker nr 2 - 2019
Design: Lill C. Schei
Garn: Hvit Drops Fabel 75g, mønstret Drops Delight 30 g
Pinner: 2,5mm
Januarutfordring Sock Knitting Anonymous: Stranded Colorwork


2 kommentarer:

Ingunn Sættem sa...

Så fint med vinteraktiviteter. Ofte skorter det på tilrettelegging, men det er tydeligvis på stell hos dere. Her har vi fått en del snø i helga. Et håndleddsbrudd har hindra meg i å gå på ski tidligere, men nå er jeg klar for å prøve Gleder meg. Fine sokker du har strikka. Jeg er så smått i gang med strikking igjen. Holder på med en Marius-genser.

Ønsker deg ei fin uke!

Klem

Barwitzki sa...

Deilig med gå på ski :-)) Jeg liker også.
I dag vi har snø... det snør, det snør hele dagen og jeg tenker på kvelden jeg kan gå på ski.
Det ser ut så deilig utendørs... og fugler gleder seg med fuglhuset :-))
Nydelig sokker har du strikket. Jeg har i gang symaskin... siden lenger tid. Det var glede.
Men jeg har genser på strikkepinne også...
God søndag. Hilsen sender deg Viola.
Takk for bildene dine.