lørdag 18. april 2015  Det går raskt mot jul :) Dekkebrikkene jeg begynte på for en stund siden til NMS julemesse er ferdige. De ser firkantet ut på bildet, men de er avlange. Jeg fikk en bit med rødt stoff som passet i bredden til spisebrikker. I fjor etter jul kjøpte jeg noen julestoffer på salg. Et av dem har mange fine striper med mønster. Så jeg brukte en av stripene og sydde på til pynt. Jeg fikk også et linfarget stoff, og det brukte jeg til bakstykke. Og med grønne kanter synes jeg det ble riktig "julete".
It goes quickly to Christmas :) The placemats I started to sew some time ago for the NMS Christmas market are finished. They look square in the picture, but they are oblong. I got a piece of red fabric that fit in width to place mats . Last year after Christmas I bought some Christmas fabrics on sale. One of them has many fine stripes with pattern. So I used one of the strips and sewed on for decoration. I also got a flaxen fabric as I used to the back.  And with green binding, I think it was right "Christmassy". MARKET ANNO 1700
På Tøihuset i Gamlebyen i Fredrikstad var det marked anno 1700 i dag.
On Tøihuset in Old Fortified Town in Fredrikstad was market anno 1700 today.

 Der var det mange staselige personer å se! Det var et arrangement i regi av ANNO 1700 - Tordenskiolds Reenactment.

 There were many nice dressed  people to see! It was an event organized by ANNO 1700 - Tordenskiolds Reenactment.
Det var nok først og fremst beregnet på dem som er med i dette miljøet, men det var veldig morsomt for en som bare er nysgjerrig og glad i historie også. It was first and foremost intended for those who are into Reenactment, but it was very funny for those who is just curious and love story too.

Og etterpå ble det en fin spasertur langs vollene i den vakre vårsola. And afterwards I got a nice walk along the ramparts in the beautiful spring sunshine.

5 kommentarer:

Guri sa...

Kjempefine spisebrikker!
Så mange fine bilder fra Gamlebyen. det var der en skulle vært , skjønner jeg.
Ha en flott søndag!

Lois Evensen sa...

Lovely place mats. You're right, Christmas is just around the corner for those of us who craft! ;)

Malys krok sa...

Godt med alt som er ferdig og stadig er det noe som skal gjøres, plutselig er dagen der og da har du alt klart! Fine er de også!
Spennende bilder fra Gamlebyen.
Ønsker deg en god ny uke!
-Margit-

Roberta Mendes sa...

Hello, I love your crochet, it is beauty, I love this colors, I follow your blog, I have a blog about crochet with free patterns and free crochet diagrams, visit me , hugs from Brazil.
Visite meu blog - Tita Carré - Crochet

Turid sa...

Så fine spisebrikker! Flittig du!

Er det fra den nye innspillingen av den nye Anno serien?

Klem;)