fredag 16. november 2012

VOTTER, HALS OG VESKE / MITTENS, NECK WARMER AND BAG

Jeg har nå strikket ferdig vottene som er med i konkurransen for de som er påmeldt til Projos Strikketreff 2013. Disse heter Winter Comfort og er strikket i herrestørrelse.De er fra Drops design. Jeg har brukt Safirgarn og pinner 3,5. Jeg syns de ble litt smale, men dagens menn har kanskje ikke så kraftige arbeidsnever lengre?  I have finished the mittens that  are a part of the competition for those who are participating in the Projo's Knitting gathering 2013. These are called Winter Comfort and knitted men's size. I've used Safir Yarn and needles 3.5. I think they were a little narrow, but today's men may not have large working hands  anymore? 


Og det siste votteparet i konkurransen er Lavender Love fra Drops design. De er strikket i Drops Andes på pinner 8. Da gjenstår to sjal og to par sokker til konkurransen. And the last pair of mittens for the competition is Lavender Love from Drops Design. They are knitted with Drops Andes on needles 8. Now I have left to knit two shawls and two pair of socks for the competition. 

Det gikk veldig lite garn til det siste votteparet, så jeg hadde mye garn igjen. Drops Andes er et deilig tykt og mykt ull og alpakka garn så jeg fant ut jeg ville strikke en hals. Valget falt på Hilda, også denne fra Drops design.  Jeg strikket den i Drops Andes på pinner 9. Den blir god og varm når det blir skikkelig kaldt.  I used very little yarn to the last mitten pair, so I had a lot of yarn left. Drops Andes is a lovely thick and soft wool and alpaca yarn so I decided I wanted to knit a neck varmer. The choice fell on Hilda, also from Drops design. I made ​​it in Drops Andes on needles 9. It will be nice and warm when it gets really cold.Og da var den niende Mathildes sommerveske etter mønster fra AnnAKa s design, ferdig. Og tenk, den skal jeg ha selv! Da har jeg sydd 6 slike vesker siden august. Jeg har planer om to til, men det blir ikke før på nyåret. Nå har jeg levert symaskinen inn til service, så nå har jeg sypause enten jeg vil eller ikke :) And then was the ninth Mathilde summer bag from  AnnAKa s pattern, finished. And can you believe it, this one  I will have myself! Now  I have made ​​six such bags since August. I have plans for two more, but it will not be until next year. Now I have delivered the sewing machine in for service, so now I can't sew, even if I wanted to :)


10 kommentarer:

Tesha sa...

Så mye varmt og fint!!! Og den veska, da! Helskjønn!

Fjordheim sa...

Den veska var om mulig en da finere enn de andre du har laget. Likte den kjempegodt. Godt å kunne lage noe til seg selv av og til.
Flotte votter også. Likte de.
Visst en blir uten symaskin så har en ofte veldig lyst til å sy. Er ihvertfall slik her. Så nå har jeg ordnet meg med en reserve.hehe. Svigermor hadde en liten en som jeg ikke vil gi fra meg tenkte jeg. For da har jeg den visst den andre må inn på service. Egentlig så burde den nok hatt seg en overhaling snart.
Da får du ha en herlig helg :)

MarJE sa...

Hei,
Så mykje fint du lagar.....du er virkelig produktiv.
Veska er berre heilt nydelig!!!!!
Den falt eg pladask for :)
God helg til deg.

Birgitta sa...

Vilka fina vantar du stickat och väskan tycker jag är så läcker.
Jag har läst om dina barndomsminnen från Bastvika. Vilken härlig plats för barn att växa upp på. Synd att ni inte kan ha kvar det längre i släkten.
Ha det så gott.
Kram Birgitta

Grete sa...

Masse flott du lager. Veska er superfin:)

Guri sa...

Veskene dine beundrer jeg alltid Marit! Du er så flink til å sy! Og strikke også for den del; kjempefine herrevotter og halsen og damevottene ser herlig myke og gode ut!

Huldra sa...

Tuslet innom for å si takk for at du ville være med i lotteriet mitt, og tok en liten vandretur hos deg. Herlig å se kreativiteten, og jeg håper dere får solgt en hel masse.
Trist å se ditt farvel med Bastvika. Kjente det oste av minner ja. Ta de med som nettopp gode minner som ligger lagret i alle år, og håp at neste eier får like mange gode år på den fine plassen :)

God tirsdag fra Huldra :)

Anonym sa...

I like it when individuals get together and share opinions.
Great website, continue the good work!
Look into my web page ; how to make a app

Jorunn P sa...

Så mange fine ting du har laget! Særlig likte jeg veska. Den var kjempelekker!

Anonym sa...

Hmm it looks like your blog ate my first comment (it was extremely long)
so I guess I'll just sum it up what I submitted and say, I'm thoroughly enjoying your blog.

I too am an aspiring blog writer but I'm still new to everything. Do you have any points for inexperienced blog writers? I'd genuinely appreciate it.
Also visit my site ; how to download movies