onsdag 12. mai 2010

Vesten Shalom og nok en gevinst / The vest Shalom and one more winning

For en stund siden så jeg en vest som Hobbyfruen hadde strikket. Og som det ofte skjer når en vandrer rundt i bloggverdenen fikk jeg lyst til å strikke en slik også. Orginalmønsteret til vesten Shalom er lagd av Meghan McFarlane og du finner det på Ravelry eller i bloggen til Meghan
Det er også laget en norsk utgave på Ullent eventyr. Jeg brukte den norske oppskriften som utgangspunkt. Den var i ca størrelse S/M, men jeg måtte ha den litt større og strikket en vrangbordstripe med økninger ekstra. Jeg strikket den i Nepal, et garn som er blanding av alpakka og ull. Deilig og mykt, og godt å strikke av. Jeg brukte pinner nr. 5 1/2 og brukte ca 9 nøster. Med de kalde maidagene vi har nå er den veldig deilig å ta på om kvelden, varmer godt over skuldrene.
A while ago I saw a vest that Hobbyfruen had knitted. And as often happens when you walk around in the blog world, I wanted to knit this too. Original pattern to the vest Shalom is made by Meghan McFarlane and you find it on Ravelry or  Meghan 's blog.
It's also made a Norwegian version on Ullent eventyr. I used the Norwegian pattern as a starting point. It was about the size S / M, but I had to make it a little bigger and knitted one more stripe with increases . I knitted it in Nepal, a yarn that is blend of alpaca and wool. Delicious and soft, and nice to knit. I used needles No. 5 1 / 2 and  about 9 skeins yarn. With the cold May weather we have now it is very good to put on in the evening. DETTE  HAR JEG VUNNET / THIS I HAVE WON


Og så har jeg vært så heldig å vinne på et blogglotteri igjen. Hos Hjerte GO`H Design var jeg så heldig å vinne dette deilige skjerfet. Akkurat slike skjerf som jeg er så glad i -Tusen takk! Og det fulgte med et nydelig håndlaget kort også.
And I have been lucky enough to win a lottery blog again. At Hjerte GO`H Design I was lucky enough to win this lovely scarf. Just such a scarf that I'm so glad i thank you! And it came with a beautiful handmade card too. 

5 kommentarer:

Hjerte GO`H Design sa...

Så bra at du likte premien din!

Vesten du har strikka var kjempefin! Det gjør seg veldig med rundt bærestykke!
Takk for koselig hilsen i bloggen min også :) Kos å se hvem som har vært innom :)
Klem fra Guri

Elins Strikkeri sa...

Gratulerer med flott premie, kjekt å vinne! Og vesten du har strikka deg er superfin, ha ein fortsatt god dag:))

Lois Evensen sa...

What a pretty vest! It looks so comfortable and fun to make, too.

Best,
Lois

Maria sa...

Tusen takk for besøket, å så hyggelig å høre at du ble inspirert av å se min utgave av vesten:-)

Den ble jo kjempe fin vesten din. Blir deilig utover nå ja. Har brukt min masse jeg i allefall.

Gratulerer med premie også. Kjekt:-)

Lois Evensen sa...

Hello again, Merit,

I'm just stopping by to read comments on your pretty vest.

I also wanted to say Happy 17 Mai from the USA,

Lois