torsdag 23. januar 2014

Jeg har meldt meg på noe som heter Grow your blog party. Det er sånne sprø innfall jeg får :) Det er over 500 blogger som har meldt seg på der, og det er organisert av Vicki på bloggen 2 Bags Full. Formålet er å besøke og oppdage nye blogger en har lyst til å følge. Det er  internasjonalt og derfor kommer innlegget beregnet på Grow your blog partyet  som skal legges ut på lørdag 25. januar til å bli skrevet på engelsk i sin helhet. Så til dere mine norske lesere vil jeg skrive et innlegg idag.
sorry my English readers, today I am writing only in Norwegian, there will be a new post in English on Saturday when I take part in the Grow your blog party.  hosted by Vicki on 2 Bags Full.

Jeg ble ferdig med Denvervottene i går. Det var de jeg vant garn og mønster til på Vottealongen. De er strikket i Rauma gammelserie på pinner 2,5. Mønster fra Kulabra designs. Det kan lastes ned gratis fra Ravelry.

Januar er en fin tid å kjøpe julestoffer, jeg kom over et stoff på salg med julekrybbemotiver. Jeg har en ide inni hodet mitt om å lage et veggteppe med en blanding av stykker av dette stoffet og quilteblokker. Tiden vil vise om jeg får til å lage det eller om det bare blir i hodet mitt :) Imens har jeg laget et lite enkelt veggbilde med  en bit av stoffet og en ramme av blå stjernehimmel .

Og etter å ha sydd 12 vesker etter AnnAKas mønster på Mathildes Sommerveske, var det på tide å prøve et nytt veskemønster. Nå holder jeg på med vesken Jenny av Bente Malm. Det er spennende å prøve litt nytt. Jeg har brukt de samme stoffene  tidligere, men denne veska blir jo litt annen fasong. Det er en del arbeid på den og den er ikke ferdig enda.

7 kommentarer:

Fjordheim sa...

Her var det flere flotte ting.
Likte både votter, julekrybbeteppe
og veska. Ja du er flink.
Lurt å kjøpe juleting nå ja.
Jeg gjør også det. Sparer mange penger på det.
Ønsker deg ei velsignet god helg :)

Malys krok sa...

Jeg så jo først de utrolig flotte vottene! Så gikk jeg videre og sa; WOW! Så vakkert det veggbildet er!
Ja jeg sier det; Marit kan mer enn å strikke!
Veskene du syr er og flotte og forseggjorte.
Fin kveld til deg. -Margit-

Lisbeths verden sa...

Nydelige votter, takk for link og så må jeg sjekke det der blog greiene :)) Ha en fin helg, klem fra Beth

Barwitzki sa...

Du strikker så utrolig fine votter.
Gullgrave i Dovre i gamle dager?
Deilig er mønsteret. Flotte veska har du gjørt også. Ja nå man kan i ro arbeide med jul-ting... masse tid... ingen tidspress :-) og snø og kald inspirere. Ha en fin helg Marit. Klem fra Viola

Guri sa...

Flotte votter og aldeles nydelig bilde! Du er flink!
Så spennende det høres ut med det nye blogg-opplegget! Hadde jeghatt tid, hadde jeg gjerne prøvd meg på det jeg også. Og så lurer jeg på e n ting; hvorfor legger du ikke inn google translate på bloggen din? Da kan jo alle leser fra hele verden lese innleggene dine , på det språket de selv vil. Vet at oversettelsene ikke er optimale, men det funker jo.
God helg til deg!

Ingunn sa...

Så fine votter du har strikka! Nydelig jule-bilde også! Veska di blir super. Du er jammen kreativ.

God helg fra Ingunn

jonna d sa...

Vilka fantastiska vantar. Fattar inte hur du får det till.
//jonna d