torsdag 24. oktober 2013

Ut i det blå med sokker på / Out in the blue socks


Da vi var på Ut i det blå tur med Projo fikk vi mønster som MayLis hadde laget til en fin klut som jeg har vist bilde av tidligere. Men mens vi andre satt og knotet for å få klutemønsteret riktig, var Wenche Roald så kreativ at hun tok en detalj av mønsteret og tryllet fram de flotteste sokker!
 Etter turen fikk vi mønsteret og nå har jeg fått strikket dem. De var enkle å strikke og jeg liker dem veldig godt. Under opprydding i garnlageret mitt dukket det fram et flott garn jeg kjøpte for flere år siden, tror det var på et av de første Projo-treffene jeg var på. Det heter Aslan Trends Santa Fe og jeg strikket med pinner 2,5.
When we were at the Out in the Blue Trip with Projo we got a pattern May Lis had made for a dish cloth,  I have shown picture of it earlier. But while the rest of us sat and struggled  to get the cloth pattern correctly, Wenche Roald was so creative that she took a detail of the pattern and conjured up the most beautiful socks! After the trip, we got the pattern and now I have knitted them. They were easy to knit and I like them very much. During cleanup in my stash a great yarn  I bought several years ago turned up, I think it was on one of the first Projo-gatherings I was on. It's called Aslan Trends Santa Fe and I knitted with needles 2.5.


For en stund siden var jeg så heldig å bli trukket ut som vinner i et lotteri på Ullværket  på FaceBook. Og gevinsten var et av Elins nydelige håndtovede sitteunderlag! Det er så tykt og deilig og med fine blomster på den ene siden. A while ago I was lucky  to be drawn as the winner of a lottery at Ullværket on FaceBook. And the prize was one of Elin's gorgeous hand felted sitting mats ! It is so thick and delicious and with fine flowers on one side.Og Carpe Diem på den andre siden. Jeg ble kjempeglad for det. Carpe Diem - Grip dagen - passer fint for meg, for vi er raske til å dra ut på tur så snart været er bra.
And Carpe Diem on the other side. I am very happy ! Carpe Diem - Seize the day - fits nicely for me, for we are quick to go for a trip as soon as the weather is nice. 
Besøk Elin på ULLVÆRKET og se alt det fine hun lager. 
16. og 17. november blir hun å treffe på messe i Njårdhallen. Benytt sjansen til fine julegavekjøp.  
Visit Elin at ULLVÆRKET and look at all the nice  crafts she are making.


Og nå har det vært noen dager med jevnt og trutt regn. Men idag strålte sola og vi "grep dagen" og dro ut på tur :)  Det blåste ganske mye, men mange trær har vakre farger enda. And now it has been some days of steadily raining. But today it was sun and we "Seized the day" and went out for a trip. It blew quite a bit, but many trees have still beautiful colors.

10 kommentarer:

Ruths datter sa...

Så nydelige sokker. Du er en mester med pinnene.
Klem

ANNEPÅLANDET sa...

Flotte sokker! Har tenkt å strikke dem jeg også, men har ikke kommet så langt enda. Strikkekøen er så altfor laaaaang...
Ha en riktig god helg!

Lois Evensen sa...

Those socks look sooo very comfy!

Mandelhjärta sa...

Herlige sokker i lekkert mønster! De blir gode å ha framover. :)
Gratulerer med den flotte tova premien!
Høsten er vakker når sola skinner på de fargesprakende bladene! Nyt det før alt blåser bort.
Ha en kreativ dag! :)

LivM sa...

Sokkene dine ble supre!

Barwitzki sa...

Hilsen til deg Marit. Herlig at du hadde fine tur med fin høsttrær. Vi har været så deilig nå også. Fantastisk er det ute.
Flotte sokker har du strikket.Fin mønster.
Gratulerer med den hyggelig tova premien. Veldig fint.
Ha en riktig fin helg fortsatt.
Klem fra Viola.

Malys krok sa...

Nydelig mønster og farge på de sokkene!
Og så var du så heldig å vinne!
Gratulerer!
Takk for din kos hilsen!
God helg til dere! -Margit-

Aud sa...

Flotte og gode sokker. Du får jammen arbeidet unna fort.Mye fint lager du, det er sikkert.
Ha en flott søndag!

Marit sa...

Så nydelige sokker i flott garn.
Ønsker deg en fin søndag. :)

Anne Marie sa...

Kjempefine sokker og nydelige høstbilder!