søndag 21. juli 2013

En hånd å holde i / A hand to hold


Jeg har strikket julivotter i Projo's vottealong og de kommer her. De er designet av Randi K og heter En hånd å holde i. Jeg synes det var et vakkert og delikat mønster. Jeg strikket mine i Arwetta på pinner 2,5. Mønsteret kan kjøpes på Ravelry.  De har en Latvisk flette. Når jeg har sett det trodde jeg det var veldig vanskelig. Men nå har jeg lært det og det var egentlig  enkelt.  I have knitted the July mittens in  Projo's mitten knitalong and they come here. They are designed by Randi K and is called A hand to hold. I think it was a beautiful and delicate pattern. I knitted mine in Arwetta on needles 2,5. You can buy the pattern at Ravelry. They have a Latvian Braid. I thought it was very difficult to make, but now when I have learned it I think it was easy. 

Jeg ser at det er nesten en måned siden mitt forrige innlegg. Med sommer og sol blir det lite tid på PC-en.   Det betyr ikke at jeg ikke har strikket. Men jeg har holdt på med noe teststrikking som jeg ikke kan legge ut bilder av. Jeg var så heldig å vinne flott gave fra Hjertego design for en stund siden, men har ikke fått lagt ut bilde før nå. Mye deilig garn.
I see that it's almost a month since my last post. With summer and  sun it  is very little time on the PC. It does not mean I have not knit. But I've been doing some test knitting that I can't post pictures of. I was lucky enough to win a great gift from Hjertego design for a while but have not been posted until now. Much lovely yarn. 

Fortsatt god sommer alle sammen! Happy summer!

6 kommentarer:

Barwitzki sa...


Du har striket så kjempefin votter. Mønsteret er deilig og pen farger.
Veldig fin å se jeg gleder meg. Jeg har begynnt endelig med votter, men jeg har tid nå ikke. Og jeg vet ikke enda med tommel begynne - men jeg vil se senere. Jeg har min barnebarn til meg og vi har masse moro også. Ha en fin sommer videre. Stor klem fra Viola.

Refleksjon på livsvegen sa...

Så flink du er!

Fortsatt god sommar :-)

Malys krok sa...

Det var fine votter. Kunne trenge slike i juli her, da vi har hatt en kjølig og våt måned, men nå der det litt bedre ut!
Fin var de iallefall! Gratulerer med garngevinsten! Fint og midt i blinken for deg! -Margit-

Lois Evensen sa...

Hi! So nice to see you here again. The mittens are gorgeous as your work always is.

Hugs,
Lois

Siv- Anita sa...

Virkelig nydelige pulsvotter.
I motsetning til deg har det vært lite strikking her i gården i løpet av sommeren. Er nok ikke kommet lengre enn til april vottene. Har derfor masse og se frem til når høsten kommer og strikkelysten tar meg på ny :)
Ønsker deg en hærlig uke
Klem fra Siv

Guri sa...

De var flotte,Marit!
Vi snakkes :)