søndag 5. mai 2013

Oppdatering/ Update
Denne uken har jeg ikke noe ferdig å vise frem, så jeg får vise hva jeg har under arbeid. Vi har kommet til måneden mai, selv om temperatur og natur ikke helt ser ut til å ha oppdaget det. Så nå er maivottene i Projos vottealong på pinnene.   De heter Annes Blomst og mønstret er laget av Wenche Roald. Og nå hadde jeg fint garn kjøpt på strikketreffet som passet, Cascade fingering. This week I don't have any finished to show, then I will show what I am working on. We are in the month of May, even if neither temperature nor nature looks like they have noticed it. So now I am knitting  the May mittens in Projos knit along. They are called Annes Blomst and are designed by Wenche Roald. I had nice yarn for them, bought at the knitting gathering, Cascade fingering. 


Det går også framover med Ten Stitch teppet. Skikkelige retrofarger, eller jeg kan kalle det høstfarger.
The Ten Stitch blanket are also getting bigger. Really retro colors, or I can call them fall colors. 

Jeg fikk lyst til å vise fram den fine garnholderen min kjære har laget til meg. Den er veldig kjekk å bruke til slike store nøster som Kauni. I wanted to show the nice yarnholder my dear has made for me. It is great for big balls, like Kauni. 

Det har vært vakkert vær idag og vi var på tur ved Isesjø. The weather has been beautiful today and we went to Isesjø. (Lake) 

7 kommentarer:

Ingunn sa...

Dette tror jeg blir kjempefine votter! Nydelig teppe også, og for en smart garn-holder! Du er jammen heldig som har en handy-mann.

Ønsker deg ei fin mai-uke!

Klem

Guri sa...

Vottene du viste i forrige innlegg var innmari fine, Marit!
Ser skikkelig fine ut de du driver med nå også. Og og cabin-teppet blir stilig; liker fargene så godt!
Ha det godt! Vi snakkes snart :)

Fjordheim sa...

Nydelige votter.
Det teppe var jo spennende.
Har ikke sett slikt før.
Ser ut for at det kan bli temperaturforskjeller nå. Så endelig kommer det litt varme. I går var det ikek noe godt her. Snødde, men vi var i Drammen og der var det ikke så værst.
Ønsker deg ei riktig god uke :)

Lois Evensen sa...

I love those black and green mittens. Such a nice change. And, that yarn holder is quite nice, too. Perhaps I can find a handsome guy at my house who works with wood to make one for me. ;)

Hugs from Port Canaveral. Four more weeks at sea before we head home to see the family.

Lois

jonna d sa...

Vilka fina färger du valt till vantarna. Kommer bli super fina!
//jonna d

Barwitzki sa...

Fin tur du hadde Marit. Vann og sol er herlig, så pen "lysglimt" eller "lysleker" på vann.
Og storfin votter du lage. Deilig mønsteret. Jeg vil strikke votter også og mener det blir til juni til herlig sommeren... og jeg har til kald høst og vinter!!!!
Ha en riktig god uke. Hilsen fra meg.

Berit sa...

Det teppet blir lekkert, nydelige farger! Fikk riktig sommerfølelse av det flotte bilde ved sjøen :)