fredag 1. februar 2013

Fairy Web sjal / Fairy Web shawl

Dette sjalet heter Fairy Web og mønster er fra Drops Design. Originalen er strikket med lace garn som er veldig tynt. Jeg hadde Malabrigo Sock liggende, et garn jeg synes det blir deilige sjal av. Det er litt tykkere enn lace, så jeg strikket på tykkere pinner for å få det luftig. Det er strikket på pinner 5. This shawl is Fairy Web from Drops Design, English pattern HERE. The shawl in the pattern is made with lace yarn, which is very thin. I had some Malabrigo sock yarn, I like that yarn for shawls. It is thicker than lace so I used thicker needles to get it airy. I used needles 5. 

Da har jeg strikket ferdig alle prosjektene som skulle strikkes for å være med i trekningen på Projos strikkekonkurranse. Konkurransen er for alle som skal delta på Projos Strikketreff i april. Og premien er reise og overnatting dekket! I have finished all the projects to be knit to be in the drawing at Projos knitting competition. The competition is for all who shall go to Projo's Knitting gathering in April. The prize is to get  travel and accommodation paid!

I dag har det vært et nydelig solskinnsvær! Vi benyttet dagen til en tur til Gamlebyen i Fredrikstad. Det er alltid flott med miljøet med de gamle husene. Today it has been a beautiful sunny day! We spent the day visiting Gamlebyen - Old town- in Fredrikstad. It is always nice to see the old houses.
Og å gå tur på "vollæne" er topp. Vi fant en benk i sola og kosa oss med kaffe og skolebrød! And to walk on the ramparts is great. We found a bench in the sun and enjoyed ourselfs with coffee and buns! KAMUFLASJEVOTTER /CAMOUFLAGE MITTENS
Da jeg skulle gå fra bilen kunne jeg ikke finne vottene mine, jeg lette rundt bilen, jeg lette i bilen og titta i sekken om jeg hadde lagt dem nedi der.  Jeg mente  jeg hadde hatt dem da jeg gikk for å betale på parkometeret, men kunne ikke skjønne at de skulle forsvinne om jeg hadde mistet dem på bakken da. Og så - endelig fikk jeg øye på dem - mine votter av Islandsull gikk nesten i ett med brosteinene! When I was leaving the car, I could not find my mittens, I looked around the car, I looked in the car and looked in the bag if I had put them down there. I thought I had them when I went to pay at the parking meter, but couldn't understand  how they could disappear if i had lost them. And then - finally I saw them - my mittens of Island wool went in with the cobbles!

7 kommentarer:

Fru Tunheim sa...

Så nydelige vinterbilder....ikke mye snø der heller ser jeg. Vi har heller ikke snø på Jæren og det er helt vanlig. Vi har regn og vind i steden.


Lois Evensen sa...

The shawl is beautiful as are all of your other projects. I'm so glad you found your mittens! What beautiful weather! We had the same last week, but it is very cold again now.

Barwitzki sa...

Fin farge og herlig mønster har din nytt Skjerf. Jeg gratulere for all prosjekter ferdig strikke og jeg ønsker lykke til deg.
Fin været til deg. Vi hadde regn igjen men i dag snø. Hygelig tur i byen... og pen votter med deilig islandull tilbake... jipi. Klem Viola

Malys krok sa...

Du verden så mye fint du har strikket! Sjalet ser virkelig lett og lekkert ut!
Det er også fint å se bilder fra en fin dag og tur! Hadde det vært slik her skulle jeg og tatt med niste, høres koselig ut! Her holder vi på med div malerprosjekt, ser fram til vi er ferdig!
Takk for hilsen!-Margit-

Malys krok sa...

Hei igjen! Glemte helt å ønske deg lykke til med strikkekonkurransen!
håper du vinner! -Margit-

Guri sa...

kjempefint sjal! Jeg har også en hespe Malabrigo sokkegarn liggende... holdt det med bare en hespe til sjalet?
Flotte bilder fra Gamlebyen! Så koselig der :)
Ha en fin dag! Klem :)

Line Kristine sa...

Nydelig sjal! Takk for hilsen i bloggen min!