søndag 28. oktober 2012

KLAR FOR MISJONSMESSE I SARPSBORG / READY FOR MISSION FAIR IN SARPSBORG

Tirsdag og onsdag neste uke skal det være Misjonsmesse i Sarpsborg. Den blir arrangert av Det Norske Misjonsselskap. Jeg har nå strikka 10 Marius-Iphone sokker som jeg skal gi til salg på messa. Tuesday and Wednesday next week there will be Mission Fair in Sarpsborg. It is organized by the Norwegian Missionary Society. I have knitted 10 Marius-Iphone socks for sale at the fair.

Og 2 nye strikketøyposer + 2 jeg har sydd før. And 2 new knitting bags + 2 I  have made earlier


 I sommer tok noen damer initiativet til en arbeidsgruppe som skulle lage forskjellige ting til salg på messa. Der fikk vi lære å tove kuler. Det ble lilla kuler til advent, og røde kuler til jul.  This summer some women took initiative to a working group to create different things for sale at the fair. There we learned to felt balls. We  made purple balls for Advent, and red balls, and red apples for Christmas.



Det har ikke passet så mange ganger for meg å være med på den gruppa, men det har vært mange andre flittige damer som har stått på. Her er noe av det de har laget. Først litt lilla til advent. It did not fit so many times for me to be part of the group, but there have been many other diligent women who have been working hard. Here is some of what they have created. First, a little purple to Advent

Og  julekuler, juleepler og hjerter. And  Christmas balls, apples and hearts. 
Litt av hvert av strikkevarer. Some of the knitwear. 
Og ikke minst hjemmebakte småkaker til jul! Jeg har bakt sandkaker. And not to forget, homemade cookies for Christmas! I have made "sandkaker".

Så er du i nærheten, stikk innom messa på Bethania i Sarpsborg!




8 kommentarer:

  1. Åh så mye fint og lekkert! Skulle gjerne tatt turen innom, det var litt langt unna. Men i stedet har jeg vært på årets første julemesse her i Bodø.

    SvarSlett
  2. Hadde jeg bodd nærmere ville jeg vært innom der ja. Vi skal en tur til Østfold i slutten av november er planen, men det blir på ei helg. Håper å finne noen messer i området da også.
    Flotte ting du har laget.
    Ønsker deg en god kveld
    og ei riktig god uke :)

    SvarSlett
  3. You and the others have been so busy! Love those cell phone bags. :) I'm sure they would work for my Palm and BlackBerry, too. :)

    SvarSlett
  4. Flinke de e til å laga gevinstar til basaren.

    SvarSlett
  5. Guri så mye lekkert dere har laget. Likte trkkene i Mariusstrikk. Lykke til.
    Klem

    SvarSlett
  6. Så mye fint! Hadde vært vært moro ¨ta en tur og kikke litt :)

    SvarSlett
  7. Så masse flott du har laget. Det er moro med julemesse. Jeg har også koset meg og lest på den andre bloggen din. jeg er Holting og det er moro å lese om hjemtaktene.

    SvarSlett

Thank you all for commenting! If you are an anonymous commenter please sign with your name. Takk for alle kommentarer! Hvis du er anonym kommentator så vil jeg gjerne at du skriver navnet ditt.