søndag 26. august 2012

Det har blitt lenge siden sist jeg blogget. Det har skjedd triste ting i nær familie. Broren til mannen min ble brått syk og døde, bare 56 år gammel. Det var så uventet, vi trodde han ville bli frisk igjen, men slik ble det ikke. Vi har blitt minnet på at morgendagen vet vi ingenting om.  Det er dagen i dag som er viktig. Vi må ta vare på hverandre og glede oss over livet her og nå.
It has been a long time since I last blogged. Sad things have happened in the close family. My husband's brother became suddenly ill and died, only 56 years old. It was so unexpected, we thought he would recover, but this was not it. We have been reminded that tomorrow we know nothing about. It's  today that is important. We must take care of each other and enjoy life here and now.

8 kommentarer:

  1. Kondolera so masse og så må de vera flinke å ta vare på kvarandre i denne tunge tida. Klem

    SvarSlett
  2. JA, sånt er veldig trist. Du har så rett når det gjelder å ta vare på dagen i dag: Man kan aldri få sagt ofte nok til sine kjøre at man elsker dem! Klem :)

    SvarSlett
  3. Ja det er ikke mye vi vet om morgendagen.
    Så trist å høre om din svoger.
    Ønsker dere GUds rike velsignelse i sorgen :)

    SvarSlett
  4. Det er første gang jeg er innom bloggen din, og så var det et trist innlegg. Jeg sender varme tanker fra Nord-Norge, selv om jeg ikke kjenner deg.
    Ser av forrige innlegg at du er fra bokbyen Tvedestrand. Jeg var der for første gang i sommer, i Lille, Grimme Arne Trenger Ris, som vi lærte på skolen. Har en venninne i Grimstad som vi besøkte.
    Klem fra meg!

    SvarSlett
  5. Tusen takk Linda, Guri og Astrid

    SvarSlett
  6. Ja, det triste livet kan komme brått og uventet. Klem til deg og dine. Flottvest du har strikket, fine luer og en kjempeflottveske :-)

    SvarSlett
  7. Så mye fint du har laget. Den vesken var utrolig flott!
    Trøsteklem fra meg.

    SvarSlett
  8. Å, så sørgelig. Kondolerer. Og takk for gode ord i bloggen min.
    Pludrehanneklem

    SvarSlett

Thank you all for commenting! If you are an anonymous commenter please sign with your name. Takk for alle kommentarer! Hvis du er anonym kommentator så vil jeg gjerne at du skriver navnet ditt.