lørdag 16. juni 2012

IN THE LAND OF GLOW

Et par nye sokker fra Bitta Mikkelborgs design er ferdig. De har  navnet In the Land of Glow. 
Det fine hullmønsteret kommer ikke til sin rett med dette mønstrede garnet, men noen ganger må man bruke det man har. De er strikket av ONline supersocke 100 på pinner 2,5.
A new pair of socks from Bitta Mikkelsborg design  are finished.  they are named In the Land of Glow. The nice lace pattern are not showed well with this multi colored yarn, but sometimes I have to use what I have. They are knitted with ONline supersocke 100 on needles 2.5.

Jeg har strikket ferdig den første Elise-votten som jeg kjøpte garn og mønster til på Projo strikketreffet. Og er begynt på den andre. Mer info kommer når de er ferdige. I have finished the first of the Elise-mittens I bought yarn and pattern for at the Projo knitting gathering. And have started on the second. I will write more info about them when they are finished. 8 kommentarer:

Lois Evensen sa...

They are both great projects. Those socks look sooo comfy!

Fjordheim sa...

De sokkene er fine, og votten er nydelig.
Så flott med masse mønster og hull. Helt utrolig syns jeg at noen bruker tid på å strikke slike ting. Flott for oss som ikke orker da, hehe.
Ha en riktig god søndag :)

Malys krok sa...

Nydelige sokker! Som du sier så blir mønstret litt borte når det er garn med flere farger, det ser jeg hos Kjersti også, men dine ser fin ut likevel! Vottene er fine og uvanlige! Så flott!
Takk for hilsen! Brannen her var ganske dramatisk, men mannen som bodde der var ikke hjemme, så ingen ble skadet. Det var min onkel som bygde huser en gang på 1930-tallet, og jeg har vært inne der mange ganger. Var trist å se at det brant! Huset var solgt og jeg kjente ikke han som kjøpte.

-Margit-

ANNEPÅLANDET sa...

Oj, votten er ferdig alt jo, den ble kjempefin i de fargene!!
Finfine sokker også! Det strikkes sokker her også, originalt...
Ha en riktig fin søndag!

Guri sa...

Hei og takk for sist! Godt at du fant en løsning og kom deg til Skarnes!
Sokkene hadde nydelige farger, men det er som du sier litt vanskelig å se mønsteret. Ha en fortsatt fin dag!

Tesha sa...

Enig, av og til må man bare ta det man har!
Men de Elise-vottene er jo bare et syn, da!

Sonja sa...

Så mye fint du strikker.Likte de vottene. Jeg har fått spørsmål om å strikke noen votte-par for ei veninne. Hun vil ha dem til jul for å gi bort.Så kanskje det blir sommerens håndarbeide i bobilen.

Ha en fin sommer.

Bitt@mi sa...

Nå er det lenge siden jeg har besøkt deg, og jammen har du fått strikket og kost deg siden sist. In the Land of Glow ble jo kjempefine, selv om garnet var spraglete. Gode og varme blir de i alle fall i det garnet.
Ser ut som dere hadde det kjekt på Projo-treffet. Skal prøve å få tatt turen neste år. Hvis det passer for jobb og snuppa da.
nå pakkes det her nord, og før den 1. neste måned er jeg på plass:) Hvis du er hjemme, så håper jeg vi får tatt en tur ute i det fri, sammen med pinnene:)
Klem!