fredag 18. november 2011

Høstløper


I fjor høst var jeg så heldig å vinne i en Give away hos Kathy's quilts. Der var det blant annet noen nydelige batikkstoffer i høstfarger. Og jeg er jo så glad i høstfarger så nå har jeg sydd en høstløper av noe av stoffet.
Last fall I was lucky to win in a Giveaway at Kathy's quilts. There was, among other things, some beautiful batik fabrics in autumn colors. I love autumn colors so now I have made ​​an autumn table runner of some of the fabrics.
For noen dager siden var det sol, og den forgyllet det siste av høstløvet på Gent spireaen. Jeg synes fargene stemmer med fargene i høstløperen! A few days ago it was sunny, and the last of the autumn leaves in the Gent spiraea were golden by the sun. I think the colors are much like the colors of the autumn runner!
De siste dagene har det ikke vært mye sol å se, tåka har ligget tykk hele dagen. Men en kan få fine opplevelser likevel ute på tur. Her dukket det plutselig opp to hester i tåka. The last days there have not been much sun to see, the fog has been thick all day. But you can have great experiences still out on a trip. Here it suddenly  appeared two horses in the fog.


14 kommentarer:

trinepine sa...

Nydelig løper, og kjempefine bilder:)

Fjordheim sa...

Nydelige høstfarger både på løper og ute i naturen.
Det er flott når det er slike farger ute. Her er det slutt på høsten nå ser det ut for. Har vært ei uke med frost og rim på bakken.
Ønsker deg ei herlig helg :)

Malys krok sa...

Å så flott!! Akkurat slike farger som jeg liker! Løperen sto virkelig i stil med det du fant ute! Nydelige farger i spireaen! Ønsker deg en fin helg! -Margit-

Guri sa...

Nydelig løper, Marit! Er så enig med deg; høstfarger er vakkert!
God helg!

Bente`s Hobbyrom sa...

Så lekker løper og så moro å vinne så flotte ting. Herlig med høsten og vi kan kose oss inne med masse lys og quiltesaker :) God helg til deg , klem fra Bente.

Bente sa...

Løperen ble kjempefin! Skikkelig høstfarger ja, både inne og ute.
Tusen takk for hyggelig hilsen på bloggen min:))

Vibekes lille ullne sa...

Skikkelig fin løper, med både høstfarger og bali-stoffer. Fargene matchet helt til høstfargene ute. Fine bilder! :)

Anonym sa...

Hei.Nydelig løper.Elsker høstfarger.Nydelig bilder.Ønsker deg en rikig fin søndagskveld.Klem fra Bodil.

chiara sa...

Hallo Marit
how are you? I read some posts and saw these nice photos. I'm missing Norway so much, here we have many economical problems, you know. In this period your country is at its best, I'd like to come back but it's not possible!
many many hugs to you and your family
Chiara

Sissel sa...

Så fin løper,og bildene var flotte :)

jonna d sa...

Hej Marit.
Jag vill absolut inte stressa dig men ville bara påminna dig om pysselstafetten och din etapp. Vet inte ens om du har fått det med dig eller så kan det vara jag som har missat det.
Men som sagt... ingen stress men hör gärna av dig.
//jonna d

Bitt@mi sa...

Hei!
Og takk for sist:) VAr så lenge siden jeg hadde sett/hørt noe fra deg, så jeg måtte inn å titte. Trist å lese om storebroren din, det er tøft å miste sine nærmeste.
Den frangiflutti'en var bare sååå vakker, og kledde deg godt. Har lyst på en sånn en, men får ikke tid før jul, i alle fall...
Ønsker deg ei fin adventstid - det blir koselig å tenne mange lys, og mange fine tanker kan bli til da:)
Klem fra meg!

Maria Harrsjö sa...

Halloj! Jag antar nu pysselstafettpinnen och tar tema snö!! Tackar tackar, ska se vad jga kan fixa till, nåt virkat lär det ju bli!! :O) Maria

Quilter Kathy sa...

It is so beautiful...I love it! Great job!