lørdag 16. juli 2011

Teppe del 2 / Blanket part 2

Et lite livstegn! Det blir lite blogging nå om dagen, blir heller ikke så veldig mye strikking. Det er alltid litt av hvert annet som skal gjøres om sommeren når en bor i gammelt hus, litt maling her og der, og hagearbeid. Men litt tid til strikking blir det, og nå har jeg fått ferdig en remse til  på teppet mitt. Fargen på bildene er ikke helt riktig, ute i sola blir de litt for lilla, men det ser jo veldig fint ut :)
 A small sign of life! There is little blogging these days, and not so much knitting. There are always some other things to do in the summer when you live in an old house, some painting here and there, and gardening. But a little time for knitting I have got, and now I have done one more  strip on my blanket. The color on the pictures  are not quite right, out in the sun it gets a little too purple, but it looks  very nice :)

11 kommentarer:

  1. Det var da nydelig. Kommer til å bli et kjempefint teppe.
    Vi har et stille sted her vi bor. Litt trafikk til og på fjorden om sommeren, eller er det lite å høre i helger og på kveld. Men vi bor rett ved et sagbruk, og det lager lyd på dagtid. Men det plager ikke oss, heldigvis. En blir vandt til slike lyder. Og nå skal det være stengt i tre uker, så det blir helt rart. Har desverre ingen gamel hage. Det som var av hage her før, ble ødelagt i de årene kommunen eide huset. Det var visst en flott frukthage her, og masse fine blomster. Men vi får se hva vi får til etterrhvert. Er nok ikke den helt store hageentusiasten, men det er koselig med litt blomster og noen frukttrær. Blir nok grilling her også i kveld. Om været holder seg slik det er nå. En må bare nyte dei flotte dagene som kommer.
    Ha en god lørdagskveld :)

    SvarSlett
  2. Nydelige farger og flott mønster - dette blir fint!
    Ha en fin helg :)

    SvarSlett
  3. So very pretty! The color does look wonderful. The pattern changes surely keep the work interesting while you are knitting.

    SvarSlett
  4. Detta ser no veldig fint ut. Fin lilla farge.

    SvarSlett
  5. Det blir ett nydelig teppe.
    Knallfin farge:)

    SvarSlett
  6. det teppet blir lekkert.
    Ønsker deg en fortsatt god helg og sommer.

    SvarSlett
  7. dette så flott ut,deilig med strikka teppe:)
    Klem Anne Lise.

    SvarSlett
  8. Helt nydelig blir teppet ditt. Jeg elsker lilla og dette var wow.

    SvarSlett
  9. Vakkert blir det! Nydelig farge og mønster! -Margit-

    SvarSlett
  10. Så fint det ser ut, kommer nok til å bli kjempefint!

    La meg til som følger jeg, god helg fra meg:)

    SvarSlett
  11. Wonderful, the colours look just fine, I love those shades. Sue x

    SvarSlett

Thank you all for commenting! If you are an anonymous commenter please sign with your name. Takk for alle kommentarer! Hvis du er anonym kommentator så vil jeg gjerne at du skriver navnet ditt.