torsdag 5. mai 2011

Mysteriesokker del 2 / Mystery socks part 2

I går kveld ble jeg ferdig med denne ukens del av mysteriesokkene. Jeg har tatt bilde av baksiden på den ene sokken for å vise  miniflettene som er der. Når en strikker sokker der en får bare litt av oppskriften av gangen blir det til at en strikker begge sokkene så langt en har mønster til. Det er jo kjekt så blir begge ferdige nesten på likt.

Yesterday night I had done this week's part of the mystery socks.  I have taken pictures of the back on one of the socks to show the mini-cables that are there. When I  knit socks and only get a part of the pattern at time it gets me to knit both socks so far as I have the pattern. That is nice, then both socks will be  finished at almost the same time.

5 kommentarer:

trinepine sa...

Så spennende da.
Tror jeg hadde irritert meg litt om jeg ikke fikk hele mønsteret på en gang, men er vel noe av spenningen.
Ser ut til å bli noen kjempefine sokker.

Malys krok sa...

Så spennende da! Ser veldig fint ut! Blir fint å se dem ferdige! Greit, egentlig, å få begge ferdig på likt!
Ønsker deg en god dag! -Margit-

Sonja sa...

Så fine de blir. Lurt å strikke begge på en gang. Jeg pleier å gjøre det når jeg strikker genserermer, da slipper jeg å telle og følge med så nøye.
Ha ei fin helg.

Mitt lille rosa syrom sa...

Så morsomt å strikke noe du ikke vet hvordan skal se ut! Ser spennende ut :)

Lois Evensen sa...

I love that concept to knit both at the same time. I do the same with sleeves and shoulders when making sweaters. It makes it so easy to make them exactly the same one row at a time.