fredag 8. april 2011

LITT NYTT / SOME NEWS

GITARFORKLE / GUITAR APRON
Det er ikke så mye nytt å vise fram, holder på med å strikke en jakke jeg begynte på for to år siden, men vet ikke når den blir ferdig :)
Men litt nytt har det nå blitt, vi fant ut at min kjære måtte få seg et eget forkle å bruke når han ordner med noe godt på kjøkkenet. Han  er veldig glad i musikk, spiller både piano og gitar. Da måtte jeg jo lete etter et stoff med det som tema. Og fant et med vakre gitarer! Så nå kan jeg glede meg over både noe godt å spise og fin musikk fra min kjære, er jeg ikke heldig?
There is not much new to show off, I am knitting on  a jacket I started two years ago, but do not know when it is done:)
But some new I have made, we found out that my husband had to get his own apron to wear when he makes something good in the kitchen. He loves music, plays both piano and guitar. Then I had to look for a fabric with that theme. And found one with beautiful guitars! Now I can enjoy both some good to eat and beautiful music from my dear, lucky me!

VINNERLYKKE IGJEN / LUCKY WINNER AGAIN
Og så har jeg vært heldig å vinne i en give away igjen!   Denne søte posen fikk  jeg fra Bentes Quiltehage.
 Besøk bloggen hennes og se på alt det fine hun lager, hun lager også for salg. Tusen takk Bente!
And I have been lucky to win a giveaway again! This cute little bag I got from Bentes Quiltehage.  Visit her blog and look at all the beautiful things she makes, she makes also for sale. Thank you Bente!BLOGGBØKER/  BLOG BOOKS
Til bursdagen min ønsket jeg meg penger så jeg kunne få laget meg bøker av bloggen min. Jeg har sett så mange som hadde fått laget seg slike bøker ved hjelp av Blog2print. Så nå har jeg bloggen min for 2008 og 2010 i bokform! Veldig gøy! Senere skal jeg bestille for 2009 også, og etterhvert hver årgang.

For my birthday I wanted  money as gifts so I could make  books of my blog. I have seen so many people who had made ​​them such books, using Blog2print. So now I have my blog for 2008 and 2010 as books! Very fun! Later I will order one for 2009 as well, and then one for each new year.


6 kommentarer:

Fjordheim sa...

For et flott forkle. Det hadde vært noe for min kjære, han spiller også gitar.
Sikkert veldig lurt og koselig å ha bloggen i bokform. Tenk om alt forsvinner fra bloggen en dag.
Ønsker deg ei herlig helg :)

Malys krok sa...

Kjempefint forkle du har sydd! Måtte virkelig være midt i blinken for en gitarist! Veldig lurt med de bøkene!
Takk for din hilsen! Vi har feiret bursdag så det ble lite blogg for meg i dag. Ønsker deg en fin helg!
-Margit-

Muffin sa...

Flott forkle og ja, de bloggbøkene har jeg sikla på også, kanskje jeg skulle ta meg råd til det? Ha en fin dag og en god helg!!

Bodil sa...

Ja, det er kjempefint med slike bloggbøker. Stilig forkle du har sydd og :) Ha ei fin helg :)

Bitt@mi sa...

Oj, nå er det lenge siden jeg besøkte bloggen din:-) Mye fint og nytt som vanlig! Det forkleet var bare knall, og jeg gjetter på at nå blir det mye godt fra kjøkkenet:-)
Bloggbøker har jeg også ønsket meg, men foreløpig ikke sett meg råd til å bestille. Det så supert ut, og flott å ha dersom bloggen av en eller annen grunn plutselig forsvinnner...
Ha en kjekk søndag og ei flott våruke i Særp:-)
skal til Særp, eller nærmere bestemt Rygge i juni, og det gleder jeg meg sinnsykt til:-)
Klem!

Flittige hender sa...

Herlig forkle.
Det ligger mye i bloggene våre.