onsdag 20. oktober 2010

Award

Jeg har fått en nydelig award fra Lois på bloggen From Lois' Hands, tusen takk! Lois har en blogg hvor hun viser fram mye fint hun strikker og hekler, og spennende brødoppskrifter. Og hun har mange flotte bilder fra cruise turer og reiser. Akkurat nå har hun også en give away, så ta en tur og besøk henne!
I reglene for awarden står det at jeg skal gi den videre til 15 andre blogger. Det er så mange av mine bloggvenner som har awardfri blogg nå, så det er ikke så lett å sende den videre. Så jeg velger å la den stå åpen.  
I've got a lovely award from Lois on the blog From Lois' hands, thank you! Lois has a blog where she shows off a lot of nice knitting and crocheting,  and nice bread recipes. And  she has lots of great pictures from cruises and travels. Right now she  also has a giveaway, so go and visit her!


The rules for the award says that I'll pass it on to 15 other blogs. There are so many of my blog friends who have awardfree blog now, so it's not so easy to pass it on. So I decide to leave it open. FALL INTO FALL

Jeg deltok på en del av give awayene som var samlet under Fall into fall, og var så heldig å vinne flott premie hos Kathy's Quilt! Skal vise bilder av premien når jeg får den :)
I joined some  of the giveaways that were collected in the  Fall Into Fall Quilt Bloggers Giveaway and was so lucky  to win a great prize at Kathy's Quilt! I will show pictures of the prize when I get it :) 

4 kommentarer:

Komadyret sa...

Hei og takk for kommentar i bloggen min, alltid kjekt å oppdage nye blogger ;)

Jeg er kjempefornøyd med både garnvinden og nøstemaskinen, jeg bruker det jo ikke kjempeofte, men jeg har ikke hatt noe problemer med noen av delene. Nå går det som en drøm å nøste hesper ;) Og det var jo en temmelig grei pris på utstyret også ;)

Håper du blir fornøyd ;)

So artes sa...

Hello, congrats for being the winner :)
kisses

bodil sa...

Hei.Gratulerer med Award.Ønsker deg en riktig fin helg.Klem fra Bodil.

Quilter Kathy sa...

It is swimming across the ocean to you...hope it arrives safely!