torsdag 22. april 2010

VÅRLØPER / SPRING TABLE RUNNER

For noen dager siden følte jeg meg så rastløs, jeg hadde vært ute og gått tur, så det var ikke det som manglet. Og jeg hadde strikketøy. Men så kom jeg på at det var veldig lenge siden jeg hadde vært på syrommet. Jeg hadde ikke noen spesielle tanker om noe jeg skulle sy så jeg bare gikk opp og begynte å titte litt på stoffene. Da fant jeg et stoff med  blomster som jeg kjøpte for ca. et år siden med tanke på en løper til vår og sommer. Jeg trodde jeg hadde kjøpt noe grønt som skulle brukes sammen med det, men kunne ikke finne noe som passet. Men jeg hadde blått stoff som  passet til de blå små blomstene i bakgrunnen på blomsterstoffet. Så nok en gang viste det seg at stoffene har sin egen plan, selv om jeg har tenkt noe annet :) Jeg har quiltet med kryss over de blå rutene, og ellers i sømmene. Jeg syns det ble veldig vårlig og fint på kjøkkenbordet!
A few days ago I felt so restless, I had been out walking, so that was not what was missing. And I had something to knit. But then I got in mind that it was a very long time since I had been on the sewing room. I did not have any special thoughts about something I should make so I just walked up and started to look a little on the fabrics. Then I found a flower fabric  that I bought for about a year ago with plans to make a table runner for spring and summer. I thought I had bought some green fabric to use with it, but could not find anything that matched. But I had blue fabric which matched the small blue flowers in the background of floral fabric. So once again it proved that the fabrics have their own plan, even though I have planned something else:) I have quilted across the blue squares, and  in the ditch. I think my kitchen table got very spring like and nice!

13 kommentarer:

Elin sa...

Flott løper! Det enkleste er ofte det fineste etter min smak.

Som dagene går sa...

Flott løper som passa godt på bordet ditt. Det høres ut som du gjør et slikt arbeid på kort tid.

Malys krok sa...

Løperen ble rett og slett nydelig! Den blå kanten passet jo flott til de andre stoffene. Og så fint det ble på bordet ditt, pyntet virkelig!
-Margit-

Kort og Søm sa...

Så fin den var!
Hilsen Fredrikke :o)

Sonja sa...

Det ble riktig vårlig og fint.
Har du også merket at stoffer og farger har sin egen plan. Når jeg vever er det også som om stoffene ombestemmer seg underveis.

Lois Evensen sa...

God dag,

I'm glad I found your blog. Lovely table runner and in my favorite color. I, too, often go to my sewing/yarn room and let the materials speak to me, then make something that was never dreamed about when the materials were bought.

Best,
Lois in Cincinnati, USA

Anne N. sa...

Hei igjen Marit.
Nydelige farger i løperen din! Du er jammen effektiv må jeg si :o)
Ha en fin helg!
Klem, Anne:)

cille sa...

Duken din er bare helt nydelig i skjønne farger! Og likeså med den flotte hekleveska di, fikk lyst å prøve meg på den jeg også...Ha en fortsatt sprudlende uke...

hobbyvenn sa...

Det var en utrolig fin vårløper. Herlige farger også.

Bitt@mi sa...

Du verden, for en flott løper. Jeg blir rent misunnelig her, og har jammen lyst å sy litt jeg også. Men strikkepinnene tar all min tid, så det får komme etterhvert.
Håper det går bra med deg, og at tiden hjelper både deg og mannen din. Godt det er vår, det hjelper litt på:-)
Ja, du kan tro jeg skal kose meg i nord. Har med tommestokken i kofferten og skal måle og planlegge:-) Om formen holder da... Skal i alle også slappe av:-)
Ha ei flott helg!
Klem fra meg!

Marit sa...

Det ble en flott løper.
Ønsker deg en fin helg og takk for besøk i bloggen min.

Hjerte GO`H Design sa...

SÅ nydelig den løperen din var!!!

Du har vinni i min Give Away, så send meg en mail med adressen din, (mailadressa mi står i bloggen min)
Ha en vakker søndag!

Anonym sa...

Denne var utrolig "enkel" og lekker! Akkurat sånne farger som jeg liker aller best...