søndag 11. april 2010

RESTEN AV PÅSKEGAVENE / THE REST OF THE EASTER GIFTS

Det er alt gått en uke siden påske og jeg kom på at jeg har glemt å legge inn bilder av resten av påskegavene jeg fikk fra Brit! Her har jeg samlet dem på et bilde, det var fint pynteegg med bilde av høne. Koselig eggevarmer og eggeglass. Salt snacks som en kan tillate seg til lørdagskos selv om en er på slankekur :) og fint lysglass. Flott Tilda boks med garnnøste og tilogmed gotteri oppi! Og poser med deilig lavkalori sjokoladedrikk, fin å ha med på tur og blande ut i varmt vann. Og en smilende refleks, god å ha hvis en går tur i mørket! Det var veldig artig med disse pakkene, og de hjalp meg til å være flink til å være fornuftig med maten i påska. Selv om jeg unna meg litt ekstra gikk vekta litt ned den uka også :) Tusen takk til Brit for mange gleder og inspirasjon! Jeg anbefaler også å ta en tur til hennes andre blogg Brit's små puslerier.
One week is already gone since Easter and I remembered  that I had forgot to post pictures of the rest of the Easter gifts I got from Brit! Here I have collected them in one picture, there was a nice Easter egg with picture of a hen. Nice eggwarmer and egg  glass. Salty snacks that is allowed  even  for one  who is on a diet :), and a nice glass for a candel. Great Tilda box with ball of yarn and even sweets!  And bags of delicious low-calorie chocolate drink, nice to have on a trip and mix into hot water. And a smiling reflection, good to have when walk in the dark! It was really fun with these packages, and they inspired me to  eat healthy in the the Easter. Even though I allowed myself  a little extra, my  weight went down a bit that week too:) Thanks to Brit for many joys and inspiration! I also recommend taking a trip to her other blog Brit's små puslerier.

Og her er resultatet av garnnøstet, en oppvaskklut.
And here is the result of the yarn, a dishwash cloth.

6 kommentarer:

Fjordheim sa...

Ja det var mange flotte ting du fikk i kalenderen din. Så flink du har vært. Hos meg gikk visst også vekta litt ned i påsken, men den har gått opp nå io uka etterpå, desverre. Men jeg får ta meg sammen litt nå så går det vel ned igjen. Det er alt for fristende med all denne påskesjokoladen som er til halv pris. Men jeg skal ha på meg bunaden til konfirmasjonene vi skal i om 14 dager. Så det er bare å bite tennene sammen.
Lykke til, og ha ei flott uke :)

Hjerte GO`H Design sa...

Først bil jeg si jeg synes du har en flott blogg! jeg titter innom av og til, men tror ikke jeg har kagt igjen noen kommentar før nå.
Jeg blir imponert av å flink du er! Virker som du er en standhaftig slanker!
Hilsen Guri :-)

Malys krok sa...

Jeg prøver og å få bort noen kilo (har klart 4)så jeg ble interessert i dette og måtte innom Brit for å se.
Mye godt er det du har fått og fint også! Takk for din hilsen! -Margit-

Som dagene går sa...

Så artig med en sånn påskekalender. Lykke til med slankinga. Har ikke vært flink med å passe på vekta, men kose meg no med de overflødige kiloan selvom det ikke er koselig på prøverommet når en skal kjøpe klær!

Sonja sa...

Koselig gave du har fått. Noen er så flinke til å finne på ting å gi bort.
Ønsker deg ei fin og vårlig uke.

Bitt@mi sa...

Så heldig du var med påskekalenderen din:-) Brit har en utrolig flott blogg,og et pågangsmot av de sjeldne. Og så lager hun mye fint også:-) Det gjør også du, og kluten ble fin. Håper den er god å bruke, jeg har strikket noen sånne, jeg også, men ikke prøvd dem ennå. Sparer til nyhuset:-) Skal nordover helt i slutten av april, og skal da prøvebo i huset jeg har kjøpt. Blir litt lite utstyr før jeg flytter for godt, men har mange gode venner som gjerne låner meg ting og tang så lenge. gleder meg:-) Håper formen min stiger nå snart, jeg har vært ganske elendig i det siste. Men det kommer jeg tilbake til i et skikkelig "syteinnlegg" i bloggen...
Ønsker deg en flott dag, været er jo strålende!
Klem!