lørdag 30. januar 2010

KALENDERSKJERF / CALENDAR SCARF

Så var endelig kalenderskjerfet mitt ferdig. Det ble jo påbegynt i desember. Mønsteret ble lagt ut med et felt  hver dag i desember som en adventskalender fra Slöjd o Håntverk. I desember var det til gratis nedlasting, en kan få det nå også, men nå må en betale for det.
Jeg ble med på en along på Projo hvor vi strikket dette skjerfet. Kjekt med strikkefølge, og etterhvert som jeg begynte å henge litt etter var det jo greit å lese om punkter som var litt vriene før jeg kom til dem :)  Der fikk jeg også tips om at skjerfet ble veldig langt, så jeg hoppet over et par av feltene som jeg syntes så litt kjedelige ut.
Det er ikke så lett å ta bilde av et sånn skjerf, jeg har tatt bilde av det i to deler. Jeg er veldig godt fornøyd med det, selv om det ble noen småfeil underveis. Men ingen står vel med forstørrelsesglass og mønster og sjekker.....   Det er strikket i Sandnes Mini alpakka og deilig og mykt.  


At last was my  calendar scarf finished. I started it  in December. The pattern was like an Adventcalendar where you got one pattern each day in December. In December it was free to download form Slöjd O Håntverk, you can get it now too, but now you must pay for it.

I joined an along at Projo where we knit this scarf. Nice to knit along, and as I began to be a bit after it was  good to read about the points that were a little difficult before I came to them:) There I also read that the scarf became very long, so I skipped a couple of the day patterns that I thought looked a little dull.
It is not easy to take a picture of a scarf like that, I have taken picture of it in two parts. I am very happy with it, although there were some imperfections along the way. But I don’t hope anyone use  the magnifying glass and the pattern and checks .....

It is knitted in Sandnes Mini alpaca and is nice and soft.
              

3 kommentarer:

Marita sa...

wow, så lekkert skjerfet ble!

sharon sa...

It's gorgeous! Sharon

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei, Marit
Du verden, så flink du har vært. Flotte ting du har laget - kyllingen var kjempesøt. Ha en fin uke. Klem fra Jannicke