tirsdag 29. desember 2009

Tovede tøfler / Felted slippers

Den siste julegaven jeg strikka var tøfler som skulle toves. Det er like forunderlig hver gang hvilken forandring som skjer med det man putter i vaskemaskinen og det man tar ut igjen.
The last Christmas gift I made was knitted felted slippers. It is so exciting each time which huge change happens to what you put into the washing machine and what you take out. 

Hvem skulle tro dette var de samme tøflene? : D
Who could believe this is the same slippers ? : D
 

Disse er strikket i Eskimo og mønsteret finnes hos Drops design 
They are knitted with Eskimo yarn and the pattern is from Drops design Det er så vakkert ute nå med flott snø og sol. Men det er kaldt. Det er lenge siden vi har hatt slik vinterjul. Disse bildene er fra hagen vår.
It is so beautiful now with the snow and sun. But it is cold. It is many years since we had such winter Christmas. These pictures are from our garden.

6 kommentarer:

Elins Strikkeri sa...

Så flotte dei tøflane vart, det var total forvandling etter turen i maskina! Ha ein fin kveld og ei flott nyttårsfeiring:))

Som dagene går sa...

Ja, her var det totalfovandling, reine tryllekunstner den der vaskemaskinen. Nydelige vinterbilder fra hagen, men det kan bli litt vel mye snø i blant.

Anonym sa...

Hei.Riktig fine tøfler.Kjekt å tove ting.Spenenes å ta det ut av vaskemaskinen.Nydelige vinter bilder.Ønsker deg en riktig fin Romjul videre.Klem fra Bodil..

strikkedilla sa...

Så flotte tøfler. Trenger virkelig slike om dagen. Koselig blogg du har

Jorunn's hobby sa...

Så fine tøfler, og for noen flotte vinterbilder.
Ønsker deg et riktig godt nyttår!

Stubbetufsa sa...

Jeg har så lenge tenkt å strikke disse tøflene, men kommer jeg i gang? Neida, neida, neida...
Jeg må hele tiden bare rydde litt der, kaste noe der, gjøre ferdig den påbegynte tingen der! Jeg innser at jeg ikke har nok dager igjen av livet mitt tin å bli ferdig med alt jeg har lyst til! Og det kommer ikke til å hjelpe med alskens alonger! Jeg liker ikke å jobbe med en styrelse over meg, må ha min individuelle frihet til å skifte mening...
Dette blir snart bok...