lørdag 5. desember 2009

Totenkringler, kransekakestenger og kalenderskjerfet


Jeg er fremdeles i rute med kalenderskjerfet, ferdig med dag 5. Men imorgen skal jeg på konsert så da spørs det om jeg rekker det. Jeg er ikke sånn superrask strikker så det tar sin tid. I dag har jeg også fått strikket mer på julegavevottene. Men det ble også tid til baking. Nå er Totenkringler og kransekakestenger i fryseren.


I have also finished day 5 on the calendar scarf. But tomorrow I am going to a concert and don't know if I will reach to get it done. I am not a very quick knitter so it takes some time. Today I also got time to knit on the Christmas gift mittens. I have also been baking. Now is Totenkringler and kransekakestenger in the freezer. 

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hei.Så fint skjerfe blir.Spennenes å se hvordan det blir.Trudde nesten att det var likedan som jeg hadde srikket men det ser ikke slik ut.Kjempe fint blir det.Så flink du er til å bake.Det ser veldig gått ut.Ønsker deg en riktig fin førjulsSøndag.Klem fra Bodil...

Loralynn sa...

Your knitting is lovely!

Heidi sa...

Ønsker deg en koselig adventssøndag!
Lykke til med adventsskjerfet. Skal huske å laste ned oppskriftene i år, i fjor glemte jeg det.
Alltid kjekt med fine mønster, så kan det kanskje brukes til annet enn skjerf senere. Må innrømme at jeg har dagene besatt med å lage ting til julekalenderen min.

LivM sa...

Å dette så da riktig deilig ut. Skjerfet ditt blir lekkert! Morsomt med slike oppgaver!