torsdag 5. november 2009

STITCHER'S ANGEL gaver mottatt fra Danmark / recieved from Denmark


I går fikk jeg gavene fra min Stitcher's Angel 2009. Og hvilke gaver! Se her så mye fint! Min engel bor i Danmark og heter Maria og har bloggen All Momas Quilt. Det er så nydelig utført arbeid. Veska var kjempesmart, når en knytter opp i sidene blir den utvidet. Den er helt perfekt for strikketøy. Og så er den så fint dekorert med blomster. Jeg likte veldig godt fargene, og se den er forskjellig på for og bak siden.

Yesterday I got my gifts from my Stitcher's Angel 2009. And what gifts! Look here! My angel is  Maria and  lives in Denmark and has the blog All Momas Quilt. She has done such nice work. The bag was very smart, when you tie up at the sides it becomes enlarged. It is perfect for my knitting. And it is very nicely decorated  with flowers on. I liked the colors very much, and look, it is different on each side. Her er broderiet på posen, nydelig.
Here is the stitchery, beautiful.


Jeg fikk også koselig nålepute, vakre perler og et mønster som hun har designet selv. Gleder meg til å sy det!
I also got a nice pincushion, beautiful beads and a pattern she has designed. I look forward to make it!


Tusen takk til Maria for alle de flotte gavene, jeg ble kjempeglad for alt sammen!
Thank you so much to Maria for all the wondeful gifts, I loved them all!

5 kommentarer:

Fjordheim sa...

For en utrolig flott gave å få.
Helt nydelig arbeid.
Ønsker deg ei riktig god helg :)

Bestemor Drillo sa...

Tusen takk for koselig kommentar på bloggen min og velkommen til adventslotteri ! Du hadde en utrolig flott blogg som jeg gjerne besøker igjen! Jeg er en ren amatørquilter som ikke har helt sansen for stitchery, men synes det er nydelig. Kommer vel av at håndsøm har etter hvert blitt vanskeligere for meg! Flotte gaver
du har mottatt! Ha en fin kveld!

Maria sa...

Hej Marit. Dejligt at du er glad for gaven og god fornøjelse med den. Tror snart jeg må have mig et strikketøj - og så selvfølgelig en taske til!

bodil sa...

Hei.Så mye fint du fikk i gaven.Skal bli kjekt å se når du får gjøre ferdig syingen av det hun har designet.Ha en riktig fin Fredag.Klem fra Bodil.

Brit sa...

For en fantastisk gave. Nydelig utført arbeid. Heldige deg:)