søndag 22. november 2009

EN FUGL I HÅNDEN VOTTER / "ONE BIRD IN THE HAND" MITTENS


"En fugl i hånden "vottene er nå ferdige, en julegave klar. Det er gratis mønster til dem hos Muffins Verden. De er strikket av Daletta på pinner nr. 3. Det er brodert et hjerte med maskesting oppå hver vott, jeg valgte å brodere forskjellige av hjertene på hver. Og inni hånden er det brodert en fugl. Mine maskesting er ikke helt perfekte, men det får holde. Jeg har  også kjøpt mønster hos henne til et par votter til. De heter Talullahs hjerte. I dag har jeg fått kjøpt garn til dem og kan begynne på dem imorgen. De skal også bli julegave.
The "One bird in the hand" mittens are now finished, one Christmas gift ready. There are free pattern to them at Muffins Verden. They are knitted with Daletta yarn on needles 3. There is  embroidered one heart on each mitten, I chose different hearts on each mitten. And inside the mitten there is embroidered a bird. I have also bought one more pattern from her. They are called Talullahs Heart mittens. Today I have bought yarn for them and will start on them tomorrow. They will also be a Christmas gift.

10 kommentarer:

bodil sa...

Hei.De ble kjempe fine.Jeg å har en venninde som ønsket seg disse vottene til jul Så jeg har så vit begynt på dem.Men regner med att jeg får dem ferdig til jul.Har kjøp fire mønster til henne jeg å hun er kjempe flink til å lage mønster.Ønsker deg en riktig fin Søndag.Klem fra Bodil..

Bitt@mi sa...

Så fine votter, Marit! Synd du ikke kunne komme til Mysen, vi kunne kjørt sammen da:-) Tenkte å dra dit selv, må ta litt fri i den tiden til å møte hobbyvenner også:-)
Har kopiert oppskriften til Crisp Cookies - de så veldig gode ut. Men jeg og ungene er ikke så veldig glad i rosiner i kjeks eller boller - tror du det går an å hakke litt sjokolade å ha i heller? (er litt av noen sjokoladefriker... )
Ha ei fin uke!
Klem fra meg!

Jannickes Hjemmekos sa...

Flotte votter, Marit. Du verden for en flott idé med det andre du vet
C",)

Ja, jeg har sagt det før, men sier det igjen; kom deg opp på loftet og finn hyllen din. Lykke til - klem fra Jannicke

Stubbetufsa sa...

Jeg liker Muffins votter, derfor forstår jeg godt at du har kjøpt mønster til et nytt par!
Og du har begynt å bake til jul! Fin historie om Mannfolkkakene!
Ha det fint!

Sonja sa...

Det var spessielle votter, fine.
Har noe garn liggende på vent, tror det akkurat har begynt på det 5.året. Kanskje jeg tar mot til meg og kikker etter noen spesielle oppskrifter.
Takk for tipset.

Loppelill sa...

Så flotte de var!

Muffin sa...

Jeg blir litt stolt når jeg ser noen som har strikket vottene mine :) De ble fine! Lykke til med Tallulahs hjerte!

chrisi sa...

ja die würden mir auch gefallen

dorthe sa...

De er kjempefine de votter:) jeg har strikket slike jeg også. Lenge siden jeg har vært inne på bloggen din, men tiden bare går og man rekker ikke over alle blogger..
Ja nå går tiden fort mot jul, men jeg ser jo du er i julestemning med julekrybbe osv.
Mye fint du har laget. Ha en fin 1 søndag i advent:)

Jorunn's hobby sa...

Så fine disse vottene var!