onsdag 17. juni 2009

Jeg har fått pakker / I have got packets

Gave nummer 1 - Gift number 1

I går var jeg på en flott tur til Klässbols linneveveri i Sverige og det skal jeg skrive mer om siden. Da jeg kom hjem fra turen lå det pakke og ventet på meg! Inni var det et koselig kort og en fin liten gavepose. Og inni den var det både flotte maskemarkører og ørepynt! Tusen takk til Heidi på Heidis kreative sider! De er kjempefine. Jeg var så heldig å vinne disse da hun hadde en konkurranse på bloggen sin.

Yesterday I was at a great trip to Klässbols linneveveri in Sweden and I will tell more about that later. When I got home there was a packet waiting for me! In the packet there was a nice card and a cute little giftbag. And in the giftbag there was beautiful stitch markers and ear jewelry! Thank you so much Heidi! I was so lucky to win them when she had a give away on her blog.

Gave nummer 2 - Gift number 2

Men jeg var jo dobbelt heldig og vant også nydelig garn fra Lorajeans Give away på Knitted Wit! Vi har postkassen på husveggen og på morgenen i dag hørte jeg at postmannen dyttet ned noe mer enn bare brev. Og der lå det pakke fra USA! Inni var det nydelig håndspunnet garn, så mykt og deilig og friske farger. Gleder meg til å finne ut hva jeg vil strikke av det. Men først må jeg bare nyte det en stund! Tusen takk til Lorajean!

But I was lucky twice and also won beautiful yarn from Lorajean's give away at Knitted Wit! We have our mail box at the wall on our house, and this morning I heard the postman was pushing something else than just letters in the box. And there was a packet from USA! Inside was a beautiful hand spun yarn, so soft and nice, and beautiful colors. I look forward to start knitting with it, but first I will just look at it and enjoy it for some time! Thank you so much to Lorajean!

5 kommentarer:

Jorunn's hobby sa...

Så fine gaver du har fått!
Det garnet var jo rålekkert da!!!

Fjordheim sa...

Heldig du som fikk så flott gave.
Nydelig sted du har vokst opp på. Må være herlig å ha det som feriested. Dere er vel på besøk der av og til.
Ønsker deg en god dag :)

Marit sa...

Det ligger en Award til deg i bloggen min.

Birgitta sa...

Hej!
Tittade in för att önska dej en Trevlig Midsommar.
Vilka fina gåvor du fått. Och så tittade jag på bilderna av ditt barndomshem. Det låg väldigt fint.
Vi har åkt omkring i Norge många semestrar och sett så mycket vacker natur där.
Kram Birgitta

Jannickes Hjemmekos sa...

Hei, Marit Johanne
Så heldig du har vært, garnet var nydelig og flotte maskemarkører. Jeg har vært en stund uten internett pga flytting, men nå er jeg på nett igjen. Lenge siden jeg har vært innom siden din, den var så annerledes enn jeg husker, men fin! Koselige bilder fra feriehuset som brødrene dine har, det var sikkert kjekt å feire 60 årsdagen til din bror der. Ønsker deg en god helg - klem fra Jannicke