onsdag 29. oktober 2008
STITCHER'S ANGEL

Det har skjedd mye i det siste og blitt liten tid på bloggen.  Jeg har fått bekreftet at gavene jeg   laget og sendte i forbindelse med Stitcher's Angel er motatt. Så her er bilde av det jeg laget. De ble sendt til Barbara York i Texas. 

Much has happened lately so there has not been much time to the blog. I have heard that the gifts I made and sent at the Stitcher's Angel swap have arrived. So here is a picture of what I made . They were sent to Barbara York in Texas.

HØSTVESKE

Og her er bursdagsgave som jeg laget til min venninne Debbie i USA. Hun er glad i høsten, så jeg fant ut jeg skulle lage noe som hadde med høst å gjøre. Jeg begynte med å lage to Lønneblad-blokker, og lurte på om jeg skulle lage løper eller veggbilde eller hva. Da fikk jeg inspirasjon av en veske jeg så og laget Høstveske. Sydde også en liten sminkepung i høstfarger. Og tenk, så kom pakken fram akkurat på bursdagen hennes!

And here is a birthday gift I made for my friend Debbie in USA.  She loves fall, so I wanted to make something that had to do with fall. I started to make to Maple blocks, and wondered if I should make a table runner or a wallhanging, or what . Then I got inspiration from a bag I saw and made a Fall bag. I also made a little makeup bag with fall colors. And can you believe that the gift arrived just at her birthday! 

1 kommentar:

Inger Lise in Norway sa...

Så heldig din Engel er Det ble flott. Nydelig høst veske også. Ha en forstatt fin sy dag